halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HALKÇI BAŞKAN HALKLA İÇ İÇE

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.03.2024 - 17:43, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:43 997+ kez okundu.
 

HALKÇI BAŞKAN HALKLA İÇ İÇE

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi’ne bağlı Sağlık Mahallesi’ndeki Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret etti.

Ziyarete Seçer, pazar esnafının  “Büyük Başkan, hoş geldin” sözleriyle karşılandı. Seçer’e “Yolunuz açık olsun. Umarım kazanırsınız” diyen pazarcılar, her zaman kendisini destekleyeceklerini belirttiler. Seçer sayesinde yüzlerinin güldüğünü söyleyen Sağlık Mahallesi halkı, “Senden de hizmetlerinizden de çok memnunuz. Bizim Başkanımız sensin” dedi. Çalışan ve halkın yanında olan insana destek vereceklerini söyleyen mahalle halkı; “Tüm oylar Vahap Seçer’e” dediler. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi’ne bağlı Sağlık Mahallesi’ndeki Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret etti. Seçer’e ziyaretinde; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız eşlik etti. Pazar esnafından Seçer’e; “Büyük Başkan hoş geldin” Pazarda esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelen Seçer, Sağlık Mahallesi halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Esnaftan ve yurttaşlardan gelen talepleri dinleyen Seçer, sık sık hizmet teşekkürü duydu. Seçer, tezgahına uğradığı bir pazarcının; “Büyük Başkan, hoş geldin” sözleriyle karşılandı. Seçer’e “Yolunuz açık olsun. Umarım kazanırsınız” diyen pazarcılar, her zaman kendisini destekleyeceklerini belirttiler. Sağlık Mahallesi’nin yüzü Seçer’le gülüyor Pazarda alışveriş yapan yurttaşlar ile de sohbet eden Seçer, “Hayırlı alışverişler. Nasılsınız?” diye sorduğu bir yurttaştan “Sayende iyiyiz” cevabını aldı.  Seçer sayesinde yüzlerinin güldüğünü söyleyen Sağlık Mahallesi halkı; “Senden de hizmetlerinizden de çok memnunuz. Bizim Başkanımız sensin” dediler. “Tüm oylar Vahap Seçer’e” Çalışan ve halkın yanında olan insana destek vereceklerini söyleyen mahalle halkı; “Tüm oylar Vahap Seçer’e” dedi. Başkan Seçer’i sürekli halkın arasında görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen bir yurttaş da, “Diğerlerini hep televizyonlarda görüyoruz. Sen seçim dönemi olsun olmasın her zaman aramızdasın. İyi ki bizim Başkanımızsın” diye konuştu. Büyükşehir’in Mahalle Mutfakları’ndan faydalandığını söyleyen bir yurttaş da lezzetli ve ucuz yemek imkanı için Seçer’e teşekkürlerini iletti. Seçer de “O yemekler sizin vergileriniz ile yapılıyor. Afiyet olsun” ifadelerini kullandı. Pazar ziyaretinde Büyükşehir personeli tarafından yurttaşlara pazar çantası, çocuklara da oyuncak dağıtıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi’ne bağlı Sağlık Mahallesi’ndeki Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret etti.

Ziyarete Seçer, pazar esnafının  “Büyük Başkan, hoş geldin” sözleriyle karşılandı. Seçer’e “Yolunuz açık olsun. Umarım kazanırsınız” diyen pazarcılar, her zaman kendisini destekleyeceklerini belirttiler.

Seçer sayesinde yüzlerinin güldüğünü söyleyen Sağlık Mahallesi halkı, “Senden de hizmetlerinizden de çok memnunuz. Bizim Başkanımız sensin” dedi. Çalışan ve halkın yanında olan insana destek vereceklerini söyleyen mahalle halkı; “Tüm oylar Vahap Seçer’e” dediler.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Toroslar İlçesi’ne bağlı Sağlık Mahallesi’ndeki Kapalı Semt Pazarı’nı ziyaret etti. Seçer’e ziyaretinde; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız eşlik etti.

Pazar esnafından Seçer’e; “Büyük Başkan hoş geldin”

Pazarda esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelen Seçer, Sağlık Mahallesi halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Esnaftan ve yurttaşlardan gelen talepleri dinleyen Seçer, sık sık hizmet teşekkürü duydu. Seçer, tezgahına uğradığı bir pazarcının; “Büyük Başkan, hoş geldin” sözleriyle karşılandı. Seçer’e “Yolunuz açık olsun. Umarım kazanırsınız” diyen pazarcılar, her zaman kendisini destekleyeceklerini belirttiler.

Sağlık Mahallesi’nin yüzü Seçer’le gülüyor

Pazarda alışveriş yapan yurttaşlar ile de sohbet eden Seçer, “Hayırlı alışverişler. Nasılsınız?” diye sorduğu bir yurttaştan “Sayende iyiyiz” cevabını aldı.  Seçer sayesinde yüzlerinin güldüğünü söyleyen Sağlık Mahallesi halkı; “Senden de hizmetlerinizden de çok memnunuz. Bizim Başkanımız sensin” dediler.

“Tüm oylar Vahap Seçer’e”

Çalışan ve halkın yanında olan insana destek vereceklerini söyleyen mahalle halkı; “Tüm oylar Vahap Seçer’e” dedi. Başkan Seçer’i sürekli halkın arasında görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen bir yurttaş da, “Diğerlerini hep televizyonlarda görüyoruz. Sen seçim dönemi olsun olmasın her zaman aramızdasın. İyi ki bizim Başkanımızsın” diye konuştu.

Büyükşehir’in Mahalle Mutfakları’ndan faydalandığını söyleyen bir yurttaş da lezzetli ve ucuz yemek imkanı için Seçer’e teşekkürlerini iletti. Seçer de “O yemekler sizin vergileriniz ile yapılıyor. Afiyet olsun” ifadelerini kullandı.

Pazar ziyaretinde Büyükşehir personeli tarafından yurttaşlara pazar çantası, çocuklara da oyuncak dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.