halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER, MERSİN’İ GEZMEYE VE DUYGULARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.03.2024 - 17:28, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:28 933 kez okundu.
 

BAŞKAN ADAYI DR. GÜRAN DİNÇER, MERSİN’İ GEZMEYE VE DUYGULARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer ile birlikte DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in katılımıyla şehrin her köşesinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gündüzleri sokak sokak dolaşarak vatandaşların sesini dinleyen Dinçer, gece saatlerinde ise Mersin'in önde gelen iş dünyası temsilcileriyle bir araya geliyor.

Lavaş Dünyası Ziyareti: Lavaş Dünyası’nın sahibi iş insanı Şaban Bey ve çalışanlarını iş yerinde ziyaret eden Dinçer, Mersin için çözüm odaklı projelerini paylaştı. Şehrin ekonomik dinamiklerine katkı sağlayacak işbirlikleri ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Marider Derneği İftar Yemeği: Marider Derneği Başkanı ve Hacıbaba Et Lokantası sahibi Şehmuz Ceylan’ın düzenlediği iftar yemeğine katılan Dinçer, dernek üyeleriyle bir araya gelerek şehrin ve derneğin geleceği için fikir alışverişinde bulundu. Zaza Dil Kültür ve Tarih Derneği Ziyareti: Mersin Zaza Dil Kültür ve Tarih Derneği Başkanı Cuma Karaağaç ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Zaza kültürünün korunması ve geliştirilmesi için neler yapılabileceği konusunda görüşlerini paylaştı. Hilvanlılar Derneği Ziyareti: Mersin Hilvanlılar Dernek Başkanı Ali Taşdirek ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, Hilvanlıların şehre katkıları ve sorunları hakkında bilgi aldı. Derneğin üyeleriyle bir araya gelerek şehirdeki sosyal ve kültürel yaşama ilişkin fikir alışverişinde bulundu. Cem Evi - Alevi Kültür Dernekleri Ziyareti: Mersin Cem Evi - Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi Başkanı Hasan Kılavuz Dede ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, Alevi toplumunun beklentilerini dinledi ve şehirdeki Alevi kültür ve etkinliklerin desteklenmesi konusunda taahhütlerini paylaştı. Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu Ziyareti: DEVA Partisi olarak, Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret eden Dinçer, derneğin temsilcileriyle bir araya gelerek bölgelerdeki sosyal ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ve DEVA Partisi’nin bölgedeki politika ve projelerini paylaştı. Dersimliler Derneği Ziyareti: DEVA Partisi olarak, Mersin Dersimliler Derneği Başkanı Nurşen Çığlık ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Dersimli vatandaşların şehirdeki sorunlarını dinledi. Dernek üyeleriyle bir araya gelerek şehirdeki çeşitli konular üzerine görüş alışverişinde bulundu. DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Mersin’in her kesiminden insanla buluşmaya ve şehrin geleceği için çalışmaya devam ediyor.
DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer ile birlikte DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in katılımıyla şehrin her köşesinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Gündüzleri sokak sokak dolaşarak vatandaşların sesini dinleyen Dinçer, gece saatlerinde ise Mersin'in önde gelen iş dünyası temsilcileriyle bir araya geliyor.

Lavaş Dünyası Ziyareti:

Lavaş Dünyası’nın sahibi iş insanı Şaban Bey ve çalışanlarını iş yerinde ziyaret eden Dinçer, Mersin için çözüm odaklı projelerini paylaştı. Şehrin ekonomik dinamiklerine katkı sağlayacak işbirlikleri ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Marider Derneği İftar Yemeği:

Marider Derneği Başkanı ve Hacıbaba Et Lokantası sahibi Şehmuz Ceylan’ın düzenlediği iftar yemeğine katılan Dinçer, dernek üyeleriyle bir araya gelerek şehrin ve derneğin geleceği için fikir alışverişinde bulundu.

Zaza Dil Kültür ve Tarih Derneği Ziyareti:

Mersin Zaza Dil Kültür ve Tarih Derneği Başkanı Cuma Karaağaç ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Zaza kültürünün korunması ve geliştirilmesi için neler yapılabileceği konusunda görüşlerini paylaştı.

Hilvanlılar Derneği Ziyareti:

Mersin Hilvanlılar Dernek Başkanı Ali Taşdirek ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, Hilvanlıların şehre katkıları ve sorunları hakkında bilgi aldı. Derneğin üyeleriyle bir araya gelerek şehirdeki sosyal ve kültürel yaşama ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Cem Evi - Alevi Kültür Dernekleri Ziyareti:

Mersin Cem Evi - Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şubesi Başkanı Hasan Kılavuz Dede ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, Alevi toplumunun beklentilerini dinledi ve şehirdeki Alevi kültür ve etkinliklerin desteklenmesi konusunda taahhütlerini paylaştı.

Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu Ziyareti:

DEVA Partisi olarak, Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu’nu ziyaret eden Dinçer, derneğin temsilcileriyle bir araya gelerek bölgelerdeki sosyal ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdi ve DEVA Partisi’nin bölgedeki politika ve projelerini paylaştı.

Dersimliler Derneği Ziyareti:

DEVA Partisi olarak, Mersin Dersimliler Derneği Başkanı Nurşen Çığlık ve yönetimini ziyaret eden Dinçer, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Dersimli vatandaşların şehirdeki sorunlarını dinledi. Dernek üyeleriyle bir araya gelerek şehirdeki çeşitli konular üzerine görüş alışverişinde bulundu.

DEVA Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Güran Dinçer, Mersin’in her kesiminden insanla buluşmaya ve şehrin geleceği için çalışmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.