halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN DAYANIŞMA KONSERİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.12.2023 - 13:49, Güncelleme: 01.12.2023 - 13:49 1075+ kez okundu.
 

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN DAYANIŞMA KONSERİ

Mersin Yenişehir Belediyesinin de destekleriyle düzenlenen ve geliri depremzede çocuklara bağışlanacak olan Samandağ Gülbahar Halk Korosu Konseri çocuklara nefes oldu. 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından Yenişehir halkının bir araya gelerek sergilediği dayanışma ruhu devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük bir dayanışma örneği gösteren Yenişehirliler, dayanışma ruhunu canlı tutmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesinin ev sahipliğinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konserde, Samandağ Gülbahar Halk Korosu sahne aldı. Konserden elde edilen gelir, depremzede çocuklara yardım amacıyla bağışlanacak. Gönül Beyaz’ın koro şefliğini yaptığı konserde Mersinli sanatçı Bedi Şaraplı da sahne aldı. “Dayanışmayı büyüterek, depremzedelerin yaşadığı zorlukların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmalıyız.” Vatandaşlarla birlikte konseri dinleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Yenişehir halkı ilk günden bu yana büyük bir duyarlılıkla depremzede yurttaşlarımıza destek vermek için mücadele etti. Deprem bölgesinden halkımızın sıkıntıları ne yazık ki devam ediyor. Dayanışmayı büyütmemiz gerekiyor. Bu zor zamanlarda dayanışma ve yardımlaşma, toplum olarak en önemli değerlerimizden biri haline geldi. Dayanışmayı büyüterek, depremzedelerin yaşadığı zorlukların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmalıyız. Yenişehir halkına ve katılım gösteren herkese teşekkür ederim. Her birimizin gayreti ve yardımı, depremzedeler için umut oluyor.” ifadelerini kullandı.
Mersin Yenişehir Belediyesinin de destekleriyle düzenlenen ve geliri depremzede çocuklara bağışlanacak olan Samandağ Gülbahar Halk Korosu Konseri çocuklara nefes oldu. 6 Şubat'ta yaşanan depremlerin ardından Yenişehir halkının bir araya gelerek sergilediği dayanışma ruhu devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından büyük bir dayanışma örneği gösteren Yenişehirliler, dayanışma ruhunu canlı tutmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesinin ev sahipliğinde Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen konserde, Samandağ Gülbahar Halk Korosu sahne aldı. Konserden elde edilen gelir, depremzede çocuklara yardım amacıyla bağışlanacak. Gönül Beyaz’ın koro şefliğini yaptığı konserde Mersinli sanatçı Bedi Şaraplı da sahne aldı.

“Dayanışmayı büyüterek, depremzedelerin yaşadığı zorlukların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmalıyız.”

Vatandaşlarla birlikte konseri dinleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Yenişehir halkı ilk günden bu yana büyük bir duyarlılıkla depremzede yurttaşlarımıza destek vermek için mücadele etti. Deprem bölgesinden halkımızın sıkıntıları ne yazık ki devam ediyor. Dayanışmayı büyütmemiz gerekiyor. Bu zor zamanlarda dayanışma ve yardımlaşma, toplum olarak en önemli değerlerimizden biri haline geldi. Dayanışmayı büyüterek, depremzedelerin yaşadığı zorlukların üstesinden gelmek için elimizden geleni yapmalıyız. Yenişehir halkına ve katılım gösteren herkese teşekkür ederim. Her birimizin gayreti ve yardımı, depremzedeler için umut oluyor.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.