halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.03.2024 - 20:34, Güncelleme: 10.03.2024 - 20:34 569 kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışmanın ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Ayı’nı daha karşılamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Ayı’nın getirdiği bereketi, huzuru, sevgi ve hoşgörüyü en güzel şekilde paylaşarak yaşamayı temenni ediyor; bu mübarek ayın başta Mersinli hemşehrilerim olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”      
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışmanın ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir Ramazan Ayı’nı daha karşılamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan Ayı’nın getirdiği bereketi, huzuru, sevgi ve hoşgörüyü en güzel şekilde paylaşarak yaşamayı temenni ediyor; bu mübarek ayın başta Mersinli hemşehrilerim olmak üzere ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.”

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.