halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS ŞEHİR TİYATROSU ÇOCUK OYUNUYLA ANTALYA VE UŞAK FESTİVALLERİNDE FIRTINA ESTİRDİ!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.02.2024 - 22:38, Güncelleme: 01.02.2024 - 22:38 1398+ kez okundu.
 

TARSUS ŞEHİR TİYATROSU ÇOCUK OYUNUYLA ANTALYA VE UŞAK FESTİVALLERİNDE FIRTINA ESTİRDİ!

Tarsus Şehir Tiyatrosu, çok sevilen ‘’Neden’’ adlı çocuk oyunu ile ara tatilin coşkusunu iki büyük festivalde unutulmaz anlarla taçlandırdı. 1. Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sömestr Festivali ve Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği'ne katılan tiyatro ekibi sahnelediği çocuk oyunu ile çocuklar ve ailelerinden büyük ilgi gördü.

Tarsus Şehir Tiyatrosu çok sevilen çocuk oyunu olan, Derya Güneri, Hacer Öner, Ozan Karabulut, Özmen Güvençli ve Yahya Okat’ın oynadığı  “Neden” oyunu ile sömestr tatili dolayısıyla iki festivale katıldı. 1.Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sömestr Festivali ve Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği ‘ne katılan Tarsus Şehir Tiyatrosu çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Antalya'daki festivalde sahne alan Tarsus Şehir Tiyatrosu, salonu tıklım tıklım doldurarak çocukları doyasıya güldürdü. Renkli kostümleri ve eğlenceli karakterleriyle çocukların ilgisini çeken tiyatro, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Aynı coşku Uşak'ta da devam etti. Tarsus ekibi, Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği'nde seyircilerden ayakta alkış alarak başarılarını taçlandırdı. Kahkahalarla oyunu izleyen çocuklar oyun karakter figürlerinin yer aldığı boyama kitabı ile boyama etkinliği de gerçekleştirdi. “ARA TATİLİMDE BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM” 1.Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sömestr Festivali’nde oyunu izleyen 6 yaşındaki Seda Nida Akkuyu, ‘’Ben çok eğlendim, palyaçolar vardı kıyafetleri çok renkli ve güzeldi. Ara tatilimde burada olduğum için çok mutluyum. Tarsus’tan buraya bizim için geldiğiniz için teşekkürler.‘’ dedi. “EVDE OLSAM BİLGİSAYAR OYUNU OYNAYACAKTIM” Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği’nde oyunu çok beğendiğini belirten 7 yaşındaki Ahmet Alaz, ‘’En çok Patara karakterini sevdim. Ben gülerek izledim. Evde olsam bilgisayar oyunu oynayacaktım burada tiyatro izlemeye getirdi beni annem. Çok sevinçliyim çünkü oldukça eğlendim. Tarsus Şehir Tiyatrosuna teşekkür ederim. ‘’ dedi. “OYUNUMUZU İZLEMEYE GELEN TÜM VELİLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Genel Sanat Yönetmeni Murat Çapar seyircilerin yoğun ilgisine teşekkür ederek, “Antalya ve Uşak olmak üzere iki farklı çocuk festivalinde neden oyunumuz ile sahne aldık. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın selamlarını getirdik. Oyunumuzu izlemeye gelen tüm velilerimiz ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Tarsus Şehir Tiyatrosu, çok sevilen ‘’Neden’’ adlı çocuk oyunu ile ara tatilin coşkusunu iki büyük festivalde unutulmaz anlarla taçlandırdı. 1. Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sömestr Festivali ve Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği'ne katılan tiyatro ekibi sahnelediği çocuk oyunu ile çocuklar ve ailelerinden büyük ilgi gördü.

Tarsus Şehir Tiyatrosu çok sevilen çocuk oyunu olan, Derya Güneri, Hacer Öner, Ozan Karabulut, Özmen Güvençli ve Yahya Okat’ın oynadığı  “Neden” oyunu ile sömestr tatili dolayısıyla iki festivale katıldı. 1.Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sömestr Festivali ve Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği ‘ne katılan Tarsus Şehir Tiyatrosu çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Antalya'daki festivalde sahne alan Tarsus Şehir Tiyatrosu, salonu tıklım tıklım doldurarak çocukları doyasıya güldürdü. Renkli kostümleri ve eğlenceli karakterleriyle çocukların ilgisini çeken tiyatro, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Aynı coşku Uşak'ta da devam etti. Tarsus ekibi, Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği'nde seyircilerden ayakta alkış alarak başarılarını taçlandırdı. Kahkahalarla oyunu izleyen çocuklar oyun karakter figürlerinin yer aldığı boyama kitabı ile boyama etkinliği de gerçekleştirdi.

“ARA TATİLİMDE BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

1.Uluslararası Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Sömestr Festivali’nde oyunu izleyen 6 yaşındaki Seda Nida Akkuyu, ‘’Ben çok eğlendim, palyaçolar vardı kıyafetleri çok renkli ve güzeldi. Ara tatilimde burada olduğum için çok mutluyum. Tarsus’tan buraya bizim için geldiğiniz için teşekkürler.‘’ dedi.

“EVDE OLSAM BİLGİSAYAR OYUNU OYNAYACAKTIM”

Uşak Belediyesi Bilim Sanat Çocuk Şenliği’nde oyunu çok beğendiğini belirten 7 yaşındaki Ahmet Alaz, ‘’En çok Patara karakterini sevdim. Ben gülerek izledim. Evde olsam bilgisayar oyunu oynayacaktım burada tiyatro izlemeye getirdi beni annem. Çok sevinçliyim çünkü oldukça eğlendim. Tarsus Şehir Tiyatrosuna teşekkür ederim. ‘’ dedi.

“OYUNUMUZU İZLEMEYE GELEN TÜM VELİLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Genel Sanat Yönetmeni Murat Çapar seyircilerin yoğun ilgisine teşekkür ederek, “Antalya ve Uşak olmak üzere iki farklı çocuk festivalinde neden oyunumuz ile sahne aldık. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın selamlarını getirdik. Oyunumuzu izlemeye gelen tüm velilerimiz ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.