halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN SMMM ODASI ÜYELERİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.03.2024 - 16:39, Güncelleme: 26.03.2024 - 16:39 885+ kez okundu.
 

MERSİN SMMM ODASI ÜYELERİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

Mersin SMMM Odası, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL, Grup Müdürleri Bekir YİĞİT, Osman ÇELİK, Ahmet HATİPOĞLU, Toros Vergi Dairesi Müdürü Hakan ALBAKLI,

İstiklal Vergi Dairesi Müdürü İlker SERBEZ, Liman Vergi Dairesi Müdürü Ergün ZÜLFÜKAROĞLU, İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Oktay DURAK, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Faruk TOKGÖZ, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya TEPE, Adana YMM Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz UÇAK, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZDAMAR, Genel Sekreteri Mahmut TAŞHAN,  Zeytinli Bahçe Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Serkan TAŞ, Ticaret Liseliler Dernek Başkanı İsmail TOPRAK, TÜRMOB Mesleki Geliştirme Ücret Tespit Komisyonu Üyesi Ali GÜNAŞTI ve meslektaşların katılımıyla iftar organizasyonunu Tüccar Kulübü'nde gerçekleştirdi. Yakın zamanda emekliliğe ayrılacak olan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL’a plaket takdim edilerek, hizmetleri için teşekkür edildi. Mersin SMMM Odası başkanı Emin Levent Türkili yaptığı konuşmada “Bizlerin iki sevdası var. Biri memleket diğeri de mesleğimiz. Bu yüzden mesleğimizin yapılandırılması ve gelişmesi  konusunda kamusal sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İtibarı yüksek her alanda değer gören bilgiyi yöneten ve değere dönüştüren ve bunun karşısında hakkettiği emeği kazanan bir meslek için çalışıyoruz.Ülkemizin kalkınmasında kaynaklarımızın doğru, etkin ve verimli kullanılmasında adil şeffaf ve temiz bir toplumun meydana gelmesin için çalışıyoruz.Aranılan danışılan bir meslek mensubu olma yolunda çalışıyoruz.Odamızı ise kurumsal yapısı daha güçlü, mesleğimizi de şekillendiren ve kendi alanında söz sahibi olan, topluma ve ekonomiye yön veren önemli bir oda yapma inancıyla çalışıyoruz. Birlikte yöneterek ve birlikte üreterek, yanlışları eleştirerek barış ve özgürlükten yana hukukun üstünlüğüne inanan bir anlayışla sosyal muhasebe de yaparak bizleri yönetenlere ışık olmaya çalışıyoruz. 34.kuruluş yıl dönümümüz vesilesiyle bugüne kadar odamıza emek veren tüm üyelerimize teşekkür eder; hep birlikte daha nice başarılı yıllar dileriz.”dedi TÜRMOB’un ilk Genel Sekreteri YMM Yılmaz UÇAK, mali müşavirlik mesleğinin dününden bugününe uzanan sürecini ve odanın kuruluş yıl dönümü sebebiyle örgütlü mesleki mücadeleleri hakkında bir sunum yaptı.
Mersin SMMM Odası, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL, Grup Müdürleri Bekir YİĞİT, Osman ÇELİK, Ahmet HATİPOĞLU, Toros Vergi Dairesi Müdürü Hakan ALBAKLI,

İstiklal Vergi Dairesi Müdürü İlker SERBEZ, Liman Vergi Dairesi Müdürü Ergün ZÜLFÜKAROĞLU, İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Oktay DURAK, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Faruk TOKGÖZ, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya TEPE, Adana YMM Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz UÇAK, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZDAMAR, Genel Sekreteri Mahmut TAŞHAN,  Zeytinli Bahçe Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Serkan TAŞ, Ticaret Liseliler Dernek Başkanı İsmail TOPRAK, TÜRMOB Mesleki Geliştirme Ücret Tespit Komisyonu Üyesi Ali GÜNAŞTI ve meslektaşların katılımıyla iftar organizasyonunu Tüccar Kulübü'nde gerçekleştirdi.

Yakın zamanda emekliliğe ayrılacak olan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL’a plaket takdim edilerek, hizmetleri için teşekkür edildi.

Mersin SMMM Odası başkanı Emin Levent Türkili yaptığı konuşmada “Bizlerin iki sevdası var. Biri memleket diğeri de mesleğimiz. Bu yüzden mesleğimizin yapılandırılması ve gelişmesi  konusunda kamusal sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İtibarı yüksek her alanda değer gören bilgiyi yöneten ve değere dönüştüren ve bunun karşısında hakkettiği emeği kazanan bir meslek için çalışıyoruz.Ülkemizin kalkınmasında kaynaklarımızın doğru, etkin ve verimli kullanılmasında adil şeffaf ve temiz bir toplumun meydana gelmesin için çalışıyoruz.Aranılan danışılan bir meslek mensubu olma yolunda çalışıyoruz.Odamızı ise kurumsal yapısı daha güçlü, mesleğimizi de şekillendiren ve kendi alanında söz sahibi olan, topluma ve ekonomiye yön veren önemli bir oda yapma inancıyla çalışıyoruz. Birlikte yöneterek ve birlikte üreterek, yanlışları eleştirerek barış ve özgürlükten yana hukukun üstünlüğüne inanan bir anlayışla sosyal muhasebe de yaparak bizleri yönetenlere ışık olmaya çalışıyoruz. 34.kuruluş yıl dönümümüz vesilesiyle bugüne kadar odamıza emek veren tüm üyelerimize teşekkür eder; hep birlikte daha nice başarılı yıllar dileriz.”dedi

TÜRMOB’un ilk Genel Sekreteri YMM Yılmaz UÇAK, mali müşavirlik mesleğinin dününden bugününe uzanan sürecini ve odanın kuruluş yıl dönümü sebebiyle örgütlü mesleki mücadeleleri hakkında bir sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.