halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN POLİSİ UYUŞTURUCUYA DUVAR OLMAYA DEVAM EDİYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.05.2024 - 10:18, Güncelleme: 07.05.2024 - 10:18 1763 kez okundu.
 

MERSİN POLİSİ UYUŞTURUCUYA DUVAR OLMAYA DEVAM EDİYOR

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruştuma Büro Amirliği Ekiplerimizce Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların eylemlerinin deşifre etti.

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruştuma Büro Amirliği Ekiplerimizce Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların eylemlerinin deşifre edilmesi ve suç unsurları ile birlikte yakalanmaları amacıyla yapılan teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde; Ekiplerimizin (G.G.) isimli şahsın uyuşturucu madde imalatı yaptığının tespit edilmesi üzerine şüpheli  şahsın belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi. Şüpheli şahsın depo olarak kullandığı yerde yapılan aramalarda şüphelilerin depoyu çeşitli iklimlendirme düzenekleriyle donatarak kapalı ortamda güneş görmeden hint keneviri yetiştirdikleri tespit edildi ayrıca;  ➡️ 87(seksenyedi) kök, her biri ortalama 2 metre uzunluğunda dikili vaziyette Hint Keneviri ve bunları yetiştirmek için kullanılan  ➡️ Kimyasal madde, ➡️ 14 adet ıışıklandırma  ➡️ 1 adet fan  ➡️ 2 adet vantilatör  ➡️ 1 adet ısı ölçer termostat elde edilmiş,  Ayrıca şahsın ikametinde yapılan aramada; ➡️ 10 (on) blester  98 adet neurontin isimli uyuşturucu hap yakalandı.  
Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruştuma Büro Amirliği Ekiplerimizce Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların eylemlerinin deşifre etti.

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Önleme ve Soruştuma Büro Amirliği Ekiplerimizce Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahısların eylemlerinin deşifre edilmesi ve suç unsurları ile birlikte yakalanmaları amacıyla yapılan teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde;
Ekiplerimizin (G.G.) isimli şahsın uyuşturucu madde imalatı yaptığının tespit edilmesi üzerine şüpheli  şahsın belirlenen adreslerine operasyon düzenlendi. Şüpheli şahsın depo olarak kullandığı yerde yapılan aramalarda şüphelilerin depoyu çeşitli iklimlendirme düzenekleriyle donatarak kapalı ortamda güneş görmeden hint keneviri yetiştirdikleri tespit edildi ayrıca; 
➡️ 87(seksenyedi) kök, her biri ortalama 2 metre uzunluğunda dikili vaziyette Hint Keneviri ve bunları yetiştirmek için kullanılan 
➡️ Kimyasal madde,
➡️ 14 adet ıışıklandırma 
➡️ 1 adet fan 
➡️ 2 adet vantilatör 
➡️ 1 adet ısı ölçer termostat elde edilmiş, 
Ayrıca şahsın ikametinde yapılan aramada;
➡️ 10 (on) blester  98 adet neurontin isimli uyuşturucu hap yakalandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.