halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CARETTALAR FENERBAHÇE’Yİ EZDİ GEÇTİ

Spor (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.02.2024 - 19:23, Güncelleme: 11.02.2024 - 19:23 4383+ kez okundu.
 

CARETTALAR FENERBAHÇE’Yİ EZDİ GEÇTİ

Ardı ardına aldığı galibiyetlerle Türkiye Basketbol Ligi’nde adından sıkça söz ettiren Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligin 24. haftasında rakibi Fenerbahçe Koleji Novotel Basketbol Takımı’nı 94-66 yenerek galibiyet serisini korumaya devam etti.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasında rakibi Fenerbahçe Koleji Novotel Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı (MSK), rakibini kendi sahasında 94-66 yenerek galibiyet serisini korumaya devam etti. Ardı ardına aldığı galibiyetler ile ligde önemli başarılar elde eden Carettalar, rakiplerine büyük farklar atmaya devam ediyor. Kendi evinde mücadele eden Carettalar, maçın başından sonuna kadar ezici bir şekilde rakibinden üstün oynadı. İlk periyodu sayı üstünlüğü ile tamamlayan Carettalar, rakibi Fenerbahçe Koleji Novotel’e 27-21 fark attı. Üstünlüğü elden bırakmayan MSK, 2. periyodu da 56-33 önde tamamlayarak rakibine karşı üstünlüğü korudu  İkinci yarıda da başarılı oyununu sürdüren Carettalar 3. periyodu 76-47 önde tamamlayarak son çeyrekte de baskın oyunu elden bırakmadı. Son periyotta ise temsilcimiz rakibine oyununu kabul ettirdi ve karşılaşma ezici bir farkla 94-66 galibiyet ile sona erdi. Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, ara maçların zorlu geçtiğini belirtti. Bu bölümü her şeye rağmen iyi geçtiklerini kaydeden Sevim, “3 tane net galibiyet aldık. Bunu savunmamıza borçluyuz açıkçası. Baktığınız zaman son 7 haftada ortalama 67-68 sayı yiyerek oynuyoruz. Bir tek Bornova maçı hariç rakiplerimizi 70 sayının altında tuttuk. Bu yolda devam etmemiz lazım. İyi gidiyoruz bence. Her şey daha net bir şekilde sahaya yansımaya başladı. Daha da iyi olacağız” sözlerine yer verdi.
Ardı ardına aldığı galibiyetlerle Türkiye Basketbol Ligi’nde adından sıkça söz ettiren Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, ligin 24. haftasında rakibi Fenerbahçe Koleji Novotel Basketbol Takımı’nı 94-66 yenerek galibiyet serisini korumaya devam etti.

Türkiye Basketbol Ligi’nin 24. haftasında rakibi Fenerbahçe Koleji Novotel Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelen Mersin Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı (MSK), rakibini kendi sahasında 94-66 yenerek galibiyet serisini korumaya devam etti. Ardı ardına aldığı galibiyetler ile ligde önemli başarılar elde eden Carettalar, rakiplerine büyük farklar atmaya devam ediyor.

Kendi evinde mücadele eden Carettalar, maçın başından sonuna kadar ezici bir şekilde rakibinden üstün oynadı. İlk periyodu sayı üstünlüğü ile tamamlayan Carettalar, rakibi Fenerbahçe Koleji Novotel’e 27-21 fark attı. Üstünlüğü elden bırakmayan MSK, 2. periyodu da 56-33 önde tamamlayarak rakibine karşı üstünlüğü korudu 

İkinci yarıda da başarılı oyununu sürdüren Carettalar 3. periyodu 76-47 önde tamamlayarak son çeyrekte de baskın oyunu elden bırakmadı. Son periyotta ise temsilcimiz rakibine oyununu kabul ettirdi ve karşılaşma ezici bir farkla 94-66 galibiyet ile sona erdi.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, ara maçların zorlu geçtiğini belirtti. Bu bölümü her şeye rağmen iyi geçtiklerini kaydeden Sevim, “3 tane net galibiyet aldık. Bunu savunmamıza borçluyuz açıkçası. Baktığınız zaman son 7 haftada ortalama 67-68 sayı yiyerek oynuyoruz. Bir tek Bornova maçı hariç rakiplerimizi 70 sayının altında tuttuk. Bu yolda devam etmemiz lazım. İyi gidiyoruz bence. Her şey daha net bir şekilde sahaya yansımaya başladı. Daha da iyi olacağız” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.