halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ARBEL KURUCU BAŞKANI HASAN ARSLAN'A AVRUPA'DAN 'YILIN BAŞARILI İŞ İNSANI' ÖDÜLÜ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.11.2023 - 13:52, Güncelleme: 18.11.2023 - 13:52 1218+ kez okundu.
 

ARBEL KURUCU BAŞKANI HASAN ARSLAN'A AVRUPA'DAN 'YILIN BAŞARILI İŞ İNSANI' ÖDÜLÜ

İsviçre'nin Zürih kentinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi’nde Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan'a 'Yılın Başarılı İş İnsanı' ödülü verildi

İsviçre'nin Zürih kentinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi’nde sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerinin ağırlandığı, bölgesel iş birliklerinin gelişmesi için önemli fırsatları yarattığı güzel bir ödül töreni gerçekleşti. DEİK Türkiye - İsviçre İş Konseyi Başkanı Zeki Yıldırım, Arbel A.Ş Kurucu Başkanı Hasan Arslan, Nova Arsa Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kolcuoğlu, Tophills Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Topaloğlu, Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali, Avrupa Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güçlü, Akva Sağlık Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Efe, Coşkun Balık Yönetim kurulu Başkanı Coşkun Arslan, Mes Motors Yöneticileri Melik Akkaya ve Seyfullah Tuğ zirveye katılan isimler arasında yer aldı. Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan 'Yılın Başarılı İş İnsanı' ödülünü alırken Dünyada AGT Foods, Türkiye’de Arbel ve Durum Gıda adıyla tanınan şirketleri hakkında şu cümlelere yer verdi; Dünyada AGT Foods Türkiye’de Arbel ve Durum gıda olarak tanınan şirketlerimiz gıda sektörüne toptan, dökme, perakende, ambalajlı ve konserve gıdaların tedariğini sağlamaktadır. Firmalarımız 5 ülkedeki 45 tesisi ve 20’ye yakın lokasyon şirketiyle gücümüzü üretimimizden, üretim gücümüzü de kalitemizden alıyoruz. Her yıl Mersin’deki fabrikalarımızın kapasitesini arttırarak 120’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz.Üretimimizin yüzde 75’ini ihracata ayırıyoruz. Türkiye'nin en başarılı binlerce Firması arasında Mersin’deki 10 Firmamızdan 2’si olan Arbel Bakliyat ve Durum Gıda Firmalarımız, ilk 500’de yer almıştır. Ülkemizin ekonomi ve ihracatına katkı sağlayan Şirketlerimiz Türkiye’deki başarısını kanıtlayarak, bizlere yeniden büyük bir gurur yaşatmıştır. ‘Marifet iltifata tabidir’ sözünde de olduğu gibi, bugün burada ‘YILIN BAŞARILI İŞ İNSANI ÖDÜLÜ’ nü alıyor olmak, sizlerin huzurunda da başarımı taçlandırarak beni onurlandırmıştır. Her geçen gün Ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak yenilikleri, ilerlemesini ve gelişmesini sağlayacak önemli adımları atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Kendini geliştirmenin nihai bir durağı yoktur. Başarımızı ve Markamızı iş dünyasında daha kaliteli, daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmalarımıza, üretimlerimize devam edeceğiz..’ dedi. 
İsviçre'nin Zürih kentinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi’nde Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan'a 'Yılın Başarılı İş İnsanı' ödülü verildi

İsviçre'nin Zürih kentinde bu yıl 19'uncusu düzenlenen Avrupa Kalite Zirvesi’nde sanat, siyaset ve iş dünyasının saygın isimlerinin ağırlandığı, bölgesel iş birliklerinin gelişmesi için önemli fırsatları yarattığı güzel bir ödül töreni gerçekleşti. DEİK Türkiye - İsviçre İş Konseyi Başkanı Zeki Yıldırım, Arbel A.Ş Kurucu Başkanı Hasan Arslan, Nova Arsa Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kolcuoğlu, Tophills Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Topaloğlu, Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali, Avrupa Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güçlü, Akva Sağlık Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Efe, Coşkun Balık Yönetim kurulu Başkanı Coşkun Arslan, Mes Motors Yöneticileri Melik Akkaya ve Seyfullah Tuğ zirveye katılan isimler arasında yer aldı. Hasan Arslan " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Arbel Kurucu Başkanı Hasan Arslan 'Yılın Başarılı İş İnsanı' ödülünü alırken Dünyada AGT Foods, Türkiye’de Arbel ve Durum Gıda adıyla tanınan şirketleri hakkında şu cümlelere yer verdi; Dünyada AGT Foods Türkiye’de Arbel ve Durum gıda olarak tanınan şirketlerimiz gıda sektörüne toptan, dökme, perakende, ambalajlı ve konserve gıdaların tedariğini sağlamaktadır. Firmalarımız 5 ülkedeki 45 tesisi ve 20’ye yakın lokasyon şirketiyle gücümüzü üretimimizden, üretim gücümüzü de kalitemizden alıyoruz. Her yıl Mersin’deki fabrikalarımızın kapasitesini arttırarak 120’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz.Üretimimizin yüzde 75’ini ihracata ayırıyoruz. Türkiye'nin en başarılı binlerce Firması arasında Mersin’deki 10 Firmamızdan 2’si olan Arbel Bakliyat ve Durum Gıda Firmalarımız, ilk 500’de yer almıştır. Ülkemizin ekonomi ve ihracatına katkı sağlayan Şirketlerimiz Türkiye’deki başarısını kanıtlayarak, bizlere yeniden büyük bir gurur yaşatmıştır. ‘Marifet iltifata tabidir’ sözünde de olduğu gibi, bugün burada ‘YILIN BAŞARILI İŞ İNSANI ÖDÜLÜ’ nü alıyor olmak, sizlerin huzurunda da başarımı taçlandırarak beni onurlandırmıştır. Her geçen gün Ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak yenilikleri, ilerlemesini ve gelişmesini sağlayacak önemli adımları atıyoruz, atmaya devam edeceğiz. Kendini geliştirmenin nihai bir durağı yoktur. Başarımızı ve Markamızı iş dünyasında daha kaliteli, daha güçlü kılmak için var gücümüzle çalışmalarımıza, üretimlerimize devam edeceğiz..’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.