halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SERDAR SOYDAN: “İŞÇİ KIYIMI YAPMAYACAĞIZ, ADALETSİZLİĞİ DE GİDERECEĞİZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.03.2024 - 10:42, Güncelleme: 18.03.2024 - 10:42 848+ kez okundu.
 

SERDAR SOYDAN: “İŞÇİ KIYIMI YAPMAYACAĞIZ, ADALETSİZLİĞİ DE GİDERECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: ”İlk günden beri söylediğim gibi, bir emekçinin hakkı ile ekmeği ile oynamak bizim yönetim anlayışımız içinde değildir.

İşçi kıyımı diye bir şey yapmamız söz konusu değildir. Çalışanlarımız hangi kökenden, hangi inançtan olursa olsun ekmeğinde olan hiçbir çalışanımız işinden edilmeyecektir. Hatta bazı çalışanlara şuan haksızlık bile yapılıyor, bunu da gidereceğiz.” Dedi. “Aynı İşi Yapanlar Arasında Maaş Adaletsizliği Olduğunu Biliyoruz” İşçi kıyımı söylentilerine net cevap veren Serdar Soydan, Şunları söyledi: “Binlerce çalışanı haksız, hukuksuz ve anlamsız gerekçelerle işinden edenler gibi olmayacağız. Şuan çalışanların promosyonlarının bile dağıtılmadığını biliyoruz. Aynı işi yapıp farklı maaş alanlar olduğunu da biliyoruz. Tüm haksızlıkları gidereceğiz” “İşçi Sayısı Değil, Verimlilik Sorunu Var” Mersin’in yatırıma ve yatırımcıya ihtiyacı olduğunun altını çizen Serdar Soydan, “Mersin Büyükşehir Belediyesinde işçi sayısı değil, verimlilik sorunu var. Adaletsizlik olduğunu gördükleri için çalışanlar arasında uyum yok, huzur yok. Biz öncelikle belediyede çalışanların daha verimli olmalarını sağlayacağız. Mersin’in yatırıma, sorunlarını çözmeye ihtiyacı var. Üretken belediyecilik ilkemizle tüm bu sorunları çözeceğiz.”Diye konuştu.                  
Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: ”İlk günden beri söylediğim gibi, bir emekçinin hakkı ile ekmeği ile oynamak bizim yönetim anlayışımız içinde değildir.

İşçi kıyımı diye bir şey yapmamız söz konusu değildir. Çalışanlarımız hangi kökenden, hangi inançtan olursa olsun ekmeğinde olan hiçbir çalışanımız işinden edilmeyecektir. Hatta bazı çalışanlara şuan haksızlık bile yapılıyor, bunu da gidereceğiz.” Dedi.

“Aynı İşi Yapanlar Arasında Maaş Adaletsizliği Olduğunu Biliyoruz”

İşçi kıyımı söylentilerine net cevap veren Serdar Soydan, Şunları söyledi: “Binlerce çalışanı haksız, hukuksuz ve anlamsız gerekçelerle işinden edenler gibi olmayacağız. Şuan çalışanların promosyonlarının bile dağıtılmadığını biliyoruz. Aynı işi yapıp farklı maaş alanlar olduğunu da biliyoruz. Tüm haksızlıkları gidereceğiz”

“İşçi Sayısı Değil, Verimlilik Sorunu Var”

Mersin’in yatırıma ve yatırımcıya ihtiyacı olduğunun altını çizen Serdar Soydan, “ Mersin Büyükşehir Belediyesinde işçi sayısı değil, verimlilik sorunu var. Adaletsizlik olduğunu gördükleri için çalışanlar arasında uyum yok, huzur yok. Biz öncelikle belediyede çalışanların daha verimli olmalarını sağlayacağız. Mersin’in yatırıma, sorunlarını çözmeye ihtiyacı var. Üretken belediyecilik ilkemizle tüm bu sorunları çözeceğiz.”Diye konuştu.  

 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.