halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN İL GENELİ AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI DUMLUPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.04.2024 - 17:49, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:49 1229 kez okundu.
 

MERSİN İL GENELİ AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI TURNUVASI DUMLUPINAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİNDE YAPILDI

Millî Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan protokol çerçevesinde Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda yapıldı.

İlk olarak kendi okullarında ve ilçelerinde dereceye giren ve böylece il turnuvasına katılmaya hak kazanan 13 ilçeden 110 öğrenci, ilkokul ve ortaokul kategorilerinde 10 farklı zihin oyununda kıyasıya mücadele etti. Öğrenciler turnuva sayesinde, zihinsel becerilerini sınama, problem çözme yeteneklerini geliştirme ve yeni insanlarla tanışma imkânı buldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da turnuvadaki etkinliklere öğrencilerle birlikte katılım sağladı. Turnuva; İlkokul düzeyinde Mangala, Q-Bitz, Pentago, Küre ve Equilibrio oyunları olmak üzere 5 kategori ve Ortaokul düzeyinde Mangala, Küre, Pentago, Kulami ve Reversi oyunları olmak üzere 5 kategoriden oluştu. Her kategoride ilçelerini temsilen 11 sporcu yarıştı. Yarışmalar Swiss Manager eşleştirme programı ile gerçekleştirilerek 6 turda sonuçlandırıldı. Turnuvada her kategoride dereceye giren öğrencilere madalya ve hediye verildi.  
Millî Eğitim Bakanlığı ile Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu (TAZOF) arasında imzalanan protokol çerçevesinde Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda yapıldı.

İlk olarak kendi okullarında ve ilçelerinde dereceye giren ve böylece il turnuvasına katılmaya hak kazanan 13 ilçeden 110 öğrenci, ilkokul ve ortaokul kategorilerinde 10 farklı zihin oyununda kıyasıya mücadele etti. Öğrenciler turnuva sayesinde, zihinsel becerilerini sınama, problem çözme yeteneklerini geliştirme ve yeni insanlarla tanışma imkânı buldu. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş da turnuvadaki etkinliklere öğrencilerle birlikte katılım sağladı.
Turnuva; İlkokul düzeyinde Mangala, Q-Bitz, Pentago, Küre ve Equilibrio oyunları olmak üzere 5 kategori ve Ortaokul düzeyinde Mangala, Küre, Pentago, Kulami ve Reversi oyunları olmak üzere 5 kategoriden oluştu. Her kategoride ilçelerini temsilen 11 sporcu yarıştı. Yarışmalar Swiss Manager eşleştirme programı ile gerçekleştirilerek 6 turda sonuçlandırıldı. Turnuvada her kategoride dereceye giren öğrencilere madalya ve hediye verildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.