halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN TARHAN “İŞYERLERİ ARTIK KADINLARIN ELİNDE”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.01.2024 - 14:22, Güncelleme: 20.01.2024 - 14:22 1290+ kez okundu.
 

BAŞKAN TARHAN “İŞYERLERİ ARTIK KADINLARIN ELİNDE”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kuyuluk Mahallesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Tarhan, kadın esnaf ve genç girişimcilerin olmasına dikkat çekti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tarhan, iş yerlerinin çeşitliliğini ve topluluk dayanışmasını güçlendirmek için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Kısa bir değerlendirme konuşması yapan Başkan Tarhan, “Mahallemizin can damarı olan esnafımız ve değerli vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Gördüğüm en güzel manzara, burada bir arada bulunan kadın esnaflarımızın ve genç girişimcilerimizin sayısının artması. Kadınlarımızın iş dünyasındaki etkinliğini ve genç girişimcilerimizin azmi beni gururlandırıyor. Mezitlimizi birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hep birlikte, Kuyuluk Mahallemizi daha ileriye taşıyacak çalışmalar yapmada devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kuyuluk Mahallesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Tarhan, kadın esnaf ve genç girişimcilerin olmasına dikkat çekti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tarhan, iş yerlerinin çeşitliliğini ve topluluk dayanışmasını güçlendirmek için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini belirtti.

Kısa bir değerlendirme konuşması yapan Başkan Tarhan, “Mahallemizin can damarı olan esnafımız ve değerli vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Gördüğüm en güzel manzara, burada bir arada bulunan kadın esnaflarımızın ve genç girişimcilerimizin sayısının artması. Kadınlarımızın iş dünyasındaki etkinliğini ve genç girişimcilerimizin azmi beni gururlandırıyor. Mezitlimizi birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Hep birlikte, Kuyuluk Mahallemizi daha ileriye taşıyacak çalışmalar yapmada devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.