halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN DOĞASI FOTOĞRAF VE BİLGİLENDİRME SERGİSİ MERSİN MARİNA’DA

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.05.2024 - 11:11, Güncelleme: 05.05.2024 - 11:11 1803 kez okundu.
 

MERSİN DOĞASI FOTOĞRAF VE BİLGİLENDİRME SERGİSİ MERSİN MARİNA’DA

Mersin Marina 20 Nisan Cumartesi günü Doğa Derneği işbirliği ile Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme sergisinin açılışını gerçekleştirdi

Mersin’in doğasını ve Bolkar Dağı yörüklerinin doğayla olan ilişkisini tanıtacak olan fotoğraf ve bilgilendirme sergisi, 5 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’nın ana koridorunda misafirlerini bilgilendirecek.   Mersin coğrafyası bulundurduğu önemli doğa alanları ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir coğrafyayı oluşturmaktadır. Bu çoğrafya sadece yaban hayatı için değil, aynı zamanda doğanın parçası olan konar göçer yörük kültürü açısından da önem teşkil etmektedir. Mersin Marina ve Doğa Derneği işbirliği ile bu coğrafyanın, türlerin ve konar göçer kadim kültürünün tanınması amacıyla planlanan Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme sergisi, 20 Nisan Cumartesi günü Mersin Marina’nın ana koridorunda ilk açılışını yaptı. Doğa, kültür fotoğrafcısı ve Doğa Derneği Mersin Bölge Sorumlusu Turan Çetin’in toplam kırk adet fotoğrafın açıklamaları ile yer aldığı tanıtım sergisi, 6 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’da açık kalacak olup doğa temelli çocuk atölyeleri ile her yaştan misafirine Mersin doğasını ve konar göçer kültürünü tanıtmayı ve farkındalık sağlamayı amaçlamaktadır.
Mersin Marina 20 Nisan Cumartesi günü Doğa Derneği işbirliği ile Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme sergisinin açılışını gerçekleştirdi

Mersin’in doğasını ve Bolkar Dağı yörüklerinin doğayla olan ilişkisini tanıtacak olan fotoğraf ve bilgilendirme sergisi, 5 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’nın ana koridorunda misafirlerini bilgilendirecek.  

Mersin coğrafyası bulundurduğu önemli doğa alanları ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir coğrafyayı oluşturmaktadır. Bu çoğrafya sadece yaban hayatı için değil, aynı zamanda doğanın parçası olan konar göçer yörük kültürü açısından da önem teşkil etmektedir. Mersin Marina ve Doğa Derneği işbirliği ile bu coğrafyanın, türlerin ve konar göçer kadim kültürünün tanınması amacıyla planlanan Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme sergisi, 20 Nisan Cumartesi günü Mersin Marina’nın ana koridorunda ilk açılışını yaptı. Doğa, kültür fotoğrafcısı ve Doğa Derneği Mersin Bölge Sorumlusu Turan Çetin’in toplam kırk adet fotoğrafın açıklamaları ile yer aldığı tanıtım sergisi, 6 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’da açık kalacak olup doğa temelli çocuk atölyeleri ile her yaştan misafirine Mersin doğasını ve konar göçer kültürünü tanıtmayı ve farkındalık sağlamayı amaçlamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.