halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESKİ, SİLİFKE ARKUM BAKIM VE ONARIM ATÖLYESİ’Nİ HAYATA GEÇİRDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.01.2024 - 14:31, Güncelleme: 20.01.2024 - 14:31 1386+ kez okundu.
 

MESKİ, SİLİFKE ARKUM BAKIM VE ONARIM ATÖLYESİ’Nİ HAYATA GEÇİRDİ

Kaliteli hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’nin yapımını tamamladı.

Silifke, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar’da bulunan pompa, motor, trafo vb. ekipmanlarının bakım, değişim ve tadilat işlemleri hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde atölyede yapılmaya başlandı. Arızalara daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale eden MESKİ, vatandaşlara kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’ni hayata geçirdi. 7 ilçedeki donanımların bakım ve onarımları artık Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’nde yapılıyor MESKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etmek, insan ve çevre sağlığını esas alarak atık suların bertarafını sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ Elektrik Merkezleri Daire Başkanlığı tarafından tasarımı yapılan ve devreye alınan Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’nde; Silifke, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar’da bulunan pompa, motor, trafo vb. ekipmanlarının bakım, değişim ve tadilat işlemleri artık hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde yapılıyor.  Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi, 7 ilçe için arızaya müdahale ekiplerinin sevk ve idaresinin yapılacağı bir merkez üs konumunda kullanılıyor. Atölye içerisine kurulan SCADA Merkezi sayesinde arızalara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale eden MESKİ, vatandaşların kesintisiz hizmet almalarını sağlıyor. Atölyede bulunan geri kazanım merkezinde; pompa, motor, trafo, pano bakım ve imalat işleri yapılıyor. Kritik stok, yedek parça, orta ve alçak gerilim şalt yedeklerinin yer aldığı ambarın yanı sıra, bakım ve tadilat için gelen malzemelerin tespit edildiği ürün kabul merkezi ile bakım öncesi ve sonrası ürünlerin test edildiği kalite kontrol merkezi bulunuyor.  Kılıç: “Arızalara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilmektedir” MESKİ Elektrik Merkezleri Daire Başkanlığı’nda Makine Mühendisi olarak görev yapan Mehmet Ali Kılıç; “Elektrik Merkezleri Daire Başkanlığı tarafından devreye alınan Silifke Arkum Atölyemizde; Silifke, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar ilçelerimizdeki, özellikle kırsal ve engebeli coğrafyaya sahip bölgelerimizde, kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temininde önemli role sahip pompa, motor, trafo ve jeneratörlerimizin bakım, değişim ve tadilat işlemleri hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca, atölye içerisinde kurulmuş olan SCADA izleme merkezi sayesinde vatandaşlarımızın kesintisiz hizmet almaları için arızalara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilmektedir” dedi.  
Kaliteli hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam eden MESKİ, Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’nin yapımını tamamladı.

Silifke, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar’da bulunan pompa, motor, trafo vb. ekipmanlarının bakım, değişim ve tadilat işlemleri hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde atölyede yapılmaya başlandı. Arızalara daha hızlı ve etkin bir şekilde müdahale eden MESKİ, vatandaşlara kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’ni hayata geçirdi.

7 ilçedeki donanımların bakım ve onarımları artık Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’nde yapılıyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temin etmek, insan ve çevre sağlığını esas alarak atık suların bertarafını sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MESKİ Elektrik Merkezleri Daire Başkanlığı tarafından tasarımı yapılan ve devreye alınan Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi’nde; Silifke, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar’da bulunan pompa, motor, trafo vb. ekipmanlarının bakım, değişim ve tadilat işlemleri artık hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde yapılıyor. 

Silifke Arkum Bakım ve Onarım Atölyesi, 7 ilçe için arızaya müdahale ekiplerinin sevk ve idaresinin yapılacağı bir merkez üs konumunda kullanılıyor. Atölye içerisine kurulan SCADA Merkezi sayesinde arızalara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale eden MESKİ, vatandaşların kesintisiz hizmet almalarını sağlıyor. Atölyede bulunan geri kazanım merkezinde; pompa, motor, trafo, pano bakım ve imalat işleri yapılıyor.

Kritik stok, yedek parça, orta ve alçak gerilim şalt yedeklerinin yer aldığı ambarın yanı sıra, bakım ve tadilat için gelen malzemelerin tespit edildiği ürün kabul merkezi ile bakım öncesi ve sonrası ürünlerin test edildiği kalite kontrol merkezi bulunuyor. 

Kılıç: “Arızalara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilmektedir”

MESKİ Elektrik Merkezleri Daire Başkanlığı’nda Makine Mühendisi olarak görev yapan Mehmet Ali Kılıç; “Elektrik Merkezleri Daire Başkanlığı tarafından devreye alınan Silifke Arkum Atölyemizde; Silifke, Erdemli, Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Mut ve Gülnar ilçelerimizdeki, özellikle kırsal ve engebeli coğrafyaya sahip bölgelerimizde, kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temininde önemli role sahip pompa, motor, trafo ve jeneratörlerimizin bakım, değişim ve tadilat işlemleri hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde yapılmaktadır. Ayrıca, atölye içerisinde kurulmuş olan SCADA izleme merkezi sayesinde vatandaşlarımızın kesintisiz hizmet almaları için arızalara hızlı ve etkin bir şekilde müdahale edilmektedir” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.