halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİSİ LİDERİ ALİ BABACAN MERSİN’DE

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.03.2024 - 13:35, Güncelleme: 19.03.2024 - 13:35 888+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ LİDERİ ALİ BABACAN MERSİN’DE

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Sayın Ali Babacan, 20 Mart 2024 Çarşamba günü yerel seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e bir ziyaret gerçekleştirecek.

Mersin'e Özel Program Seçim öncesi düzenlenecek ziyaretler kapsamında Ali Babacan, Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Akdeniz ve Tarsus ilçelerini kapsayan bir otobüs turuna katılarak şehrin çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşacak. Otobüs turunda Deva Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güran Dinçer ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte halk selamlanacak. Babacan, 20 Mart'ta saat 11.00’de Mersin Otoban gişeleri Kuyuluk Toplanma alanında partililer tarafından karşılanacak. Babacan buluşma noktasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak. Mersin DEVA ile Buluşuyor DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, ziyaretin duyurusunda, "Genel Başkan Ali Babacan'ın liderliğinde, 31 Mart yerel seçimlerinde Mersinlilerin güçlü desteğiyle şehrimiz için adil ve kalkınmacı bir yönetim anlayışını hayata geçirmeye hazırız.” dedi. Mersin'de DEVA Rüzgarı Ali Babacan ve DEVA Partisi'nin Mersin ziyareti, şehrin yerel sorunlarına dikkat çekmek ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinlemek amacı taşıyor. Parti, bu buluşmalarla Mersin'de adil, şeffaf ve halka hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışının önemini vurgulayacak.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Sayın Ali Babacan, 20 Mart 2024 Çarşamba günü yerel seçim çalışmaları kapsamında Mersin'e bir ziyaret gerçekleştirecek.

Mersin'e Özel Program

Seçim öncesi düzenlenecek ziyaretler kapsamında Ali Babacan, Mezitli, Yenişehir, Toroslar, Akdeniz ve Tarsus ilçelerini kapsayan bir otobüs turuna katılarak şehrin çeşitli noktalarında esnaf ve vatandaşlarla buluşacak. Otobüs turunda Deva Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güran Dinçer ve ilçe belediye başkan adayları ile birlikte halk selamlanacak.

Babacan, 20 Mart'ta saat 11.00’de Mersin Otoban gişeleri Kuyuluk Toplanma alanında partililer tarafından karşılanacak. Babacan buluşma noktasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

Mersin DEVA ile Buluşuyor

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, ziyaretin duyurusunda, "Genel Başkan Ali Babacan'ın liderliğinde, 31 Mart yerel seçimlerinde Mersinlilerin güçlü desteğiyle şehrimiz için adil ve kalkınmacı bir yönetim anlayışını hayata geçirmeye hazırız.” dedi.

Mersin'de DEVA Rüzgarı

Ali Babacan ve DEVA Partisi'nin Mersin ziyareti, şehrin yerel sorunlarına dikkat çekmek ve vatandaşların taleplerini doğrudan dinlemek amacı taşıyor. Parti, bu buluşmalarla Mersin'de adil, şeffaf ve halka hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışının önemini vurgulayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.