halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

FİNANCELL, ENERJİ SEKTÖRÜNÜN PROFESYONELLERİYLE İSTANBUL’DA DÜZENLENEN EIF ENERJİ KONGRESİ VE FUARI’NDA BULUŞUYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.11.2023 - 12:07, Güncelleme: 15.11.2023 - 12:07 1071+ kez okundu.
 

FİNANCELL, ENERJİ SEKTÖRÜNÜN PROFESYONELLERİYLE İSTANBUL’DA DÜZENLENEN EIF ENERJİ KONGRESİ VE FUARI’NDA BULUŞUYOR

Sürdürülebilir enerji yatırımlarına finansman çözümleri sunan Financell, küçük ve orta ölçekli işletmeleri ve girişimcileri bu alanda desteklemeye devam ediyor.

Financell bu doğrultuda İstanbul’da 15-17 Kasım tarihlerinde 17’ncisi düzenlenecek olan EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılarak profesyonellerle bir araya geliyor. Banka dışı finansal sektörde en yüksek müşteri portföyüne sahip olan Financell, güçlü öz kaynağı ile küçük ve orta ölçekteki işletmelere desteğini sürdürürken, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 17’ncisi EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılarak sektör profesyonelleriyle buluşuyor. Sürdürülebilirlik vizyonuyla güneş enerjisi yatırımlarına destek İşletmelerin sürdürülebilir enerji yatırımlarını destekleyen Financell, küçük ve orta ölçekli işletmelerinin sürdürülebilir kalkınmalarını da desteklemek adına, güneş enerjisi sistemi (GES) projelerine uygun faiz oranı imkanlarıyla finansman sağlıyor. GES yatırımlarının yüksek bütçeler gerektirmesi sebebiyle duyulan finansman ihtiyacına makul çözümler sunan Financell, sürdürülebilir bir ekosistem kurmayı hedefliyor. Z. Korhan Bilek: GES projeleri Türkiye ekonomisi için kritik öneme sahip Hizmetin detaylarıyla ilgili bilgi veren Financell Genel Müdürü Z. Korhan Bilek “Financell olarak, daha iyi bir gelecek için, üstün dijital finansal hizmetlerimizle bulunduğumuz habitatı korumaya, kaynakları verimli kullanmaya özen gösteriyoruz. Odağımızda olan sürdürülebilir enerjide de, Financell finansman çözümleriyle müşterilerimiz yatırımlarının dönüşünü 5 yıldan daha kısa sürede almakla kalmıyor, enerji fiyatlarındaki olası dalgalanmalardan da korunuyor. GES projeleri çevre dostu ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olmasının yanı sıra, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı için de kritik bir öneme sahip. Şirketler güneş enerjisi santrallerinin kurulumu, yüksek yatırım maliyetleri, uzun dönüş süreleri ile önemli finansman zorluklarıyla karşı karşıya kalabiliyor. Biz Financell olarak Türkiye’deki sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunarak güneş enerji sektörünün büyümesi ve gelişmesi için öncü finansman kuruluşlarından biri olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nı çok önemsiyoruz. Turkcell Grubu olarak ulusal ve uluslararası ölçekli sürdürülebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda grup şirketlerinin enerji ihtiyaçlarının 2030 yılına kadar yüzde 100’ünü yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlamayı, 2050 yılına kadar da ‘net sıfır’ şirket olmayı paydaşlarımıza taahhüt ediyoruz. Değer verdiğimiz bu hedeflerin tüm şirketlere yayılması için desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Sürdürülebilir enerji yatırımlarına finansman çözümleri sunan Financell, küçük ve orta ölçekli işletmeleri ve girişimcileri bu alanda desteklemeye devam ediyor.

Financell bu doğrultuda İstanbul’da 15-17 Kasım tarihlerinde 17’ncisi düzenlenecek olan EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılarak profesyonellerle bir araya geliyor.

Banka dışı finansal sektörde en yüksek müşteri portföyüne sahip olan Financell, güçlü öz kaynağı ile küçük ve orta ölçekteki işletmelere desteğini sürdürürken, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 17’ncisi EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılarak sektör profesyonelleriyle buluşuyor.

Sürdürülebilirlik vizyonuyla güneş enerjisi yatırımlarına destek

İşletmelerin sürdürülebilir enerji yatırımlarını destekleyen Financell, küçük ve orta ölçekli işletmelerinin sürdürülebilir kalkınmalarını da desteklemek adına, güneş enerjisi sistemi (GES) projelerine uygun faiz oranı imkanlarıyla finansman sağlıyor. GES yatırımlarının yüksek bütçeler gerektirmesi sebebiyle duyulan finansman ihtiyacına makul çözümler sunan Financell, sürdürülebilir bir ekosistem kurmayı hedefliyor.

Z. Korhan Bilek: GES projeleri Türkiye ekonomisi için kritik öneme sahip

Hizmetin detaylarıyla ilgili bilgi veren Financell Genel Müdürü Z. Korhan Bilek “ Financell olarak, daha iyi bir gelecek için, üstün dijital finansal hizmetlerimizle bulunduğumuz habitatı korumaya, kaynakları verimli kullanmaya özen gösteriyoruz. Odağımızda olan sürdürülebilir enerjide de, Financell finansman çözümleriyle müşterilerimiz yatırımlarının dönüşünü 5 yıldan daha kısa sürede almakla kalmıyor, enerji fiyatlarındaki olası dalgalanmalardan da korunuyor. GES projeleri çevre dostu ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olmasının yanı sıra, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı için de kritik bir öneme sahip. Şirketler güneş enerjisi santrallerinin kurulumu, yüksek yatırım maliyetleri, uzun dönüş süreleri ile önemli finansman zorluklarıyla karşı karşıya kalabiliyor. Biz Financell olarak Türkiye’deki sürdürülebilir geleceğe katkıda bulunarak güneş enerji sektörünün büyümesi ve gelişmesi için öncü finansman kuruluşlarından biri olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu anlamda EIF Enerji Kongresi ve Fuarı’nı çok önemsiyoruz. Turkcell Grubu olarak ulusal ve uluslararası ölçekli sürdürülebilirlik hedeflerimiz doğrultusunda grup şirketlerinin enerji ihtiyaçlarının 2030 yılına kadar yüzde 100’ünü yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlamayı, 2050 yılına kadar da ‘net sıfır’ şirket olmayı

paydaşlarımıza taahhüt ediyoruz. Değer verdiğimiz bu hedeflerin tüm şirketlere yayılması için desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.