halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, 2 GÜNDE 12 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.02.2024 - 10:56, Güncelleme: 26.02.2024 - 11:00 601+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK, 2 GÜNDE 12 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Seçim kampanyası kapsamındaki ziyaretlerine hız veren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, hafta sonunda ilçeye bağlı 12 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Akdeniz’i 5 yılda değiştiren hizmet ve projeleri anlatan Başkan Gültak, dönüşümün devam etmesi; barış, huzur ve kardeşlik ikliminin sürmesi için 31 Mart’ta destek istedi.

Hafta sonu gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Gültak; Mithat Paşa, Camili, Civanyaylağı, Bekirde, Dikilitaş, Esenli, Iğdır, Yeşilova, Hebilli, Akdam, Kazanlı, Cumhuriyet mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Mersin Milletvekili Alı Kıratlı, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti ve MHP il ve ilçe teşkilat başkanları ile yöneticileri, başkan yardımcıları, meclis üyesi adayları ile muhtarların da katıldığı buluşmalarda vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, Akdeniz’de yakalanan hizmet ve yatırım temposunun devam etmesi; barış, kardeşlik ve huzur ikliminin sürmesi için 31 Mart’ta destek istedi. “Barışa, huzura ve kardeşliğe evet demenizi istiyorum” Renkli anların yaşandığı buluşmalarında vatandaşlara Türk Bayrağı hediye eden ve kadınlarla birlikte börek pişiren Başkan Gültak, gittiği mahallelerde her yaştan vatandaşın ilgisi ve sevgi gösterisi altında karşılandı. Vatandaşlara hitabında, “31 Mart’ta huzura, barışa, kardeşliğe yeniden ‘evet’ demenizi istiyorum” diyen Başkan Gültak; “Mersin’e, Türkiye’nin en güzel ve en büyük millet bahçesini kazandırdık. Tam 140 dönüm genişliğinde; parklar, çocuk oyun alanları, bir tarafı deniz… Halkımıza söz verdik, sözümüzün gereğini yerine de getirdik. Birçok hizmeti yaptık ve bitirdik. Hizmetlerimize yeni dönemde de yenilerini eklemeye, Akdeniz’i değiştirmeye devam edeceğiz” dedi. “Hiçbir ayırım yapmadan herkesi kucakladık” Akdeniz’de göreve gelir gelmez hiçbir ayırım yapmadan herkesin belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Gültak, “Personelimiz, belediyeye gelen vatandaşlarımızı kolonya ile karşılıyor ve yardımcı oluyor. Belediye binamızın üzerine, bir tarafta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi; solda da şehit kanları ile sulanmış bayrağımız var. Bunlar daha önce yoktu. Yani biz bir yandan imarla, gençlere eğitim projeleri, spor tesisleri, kadınlara yönelik projeler, hastalara yönelik projeler ve herkesin belediye başkanı olma noktasında, en kuzeydeki köylüsünden, en sahildeki Arap’ından, en merkezindeki Kürt’ünden ve Zaza’sından, ayrımı yapmadan herkesi kucakladık” ifadelerini kullandı. “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz” Başkan Gültak; yeni dönemde kentsel dönüşüm projelerine de kesintisiz şekilde devam edeceklerinin altını çizerek; “Nitekim Çay Mahallesi’nde 500 konutu bitirdik ve insanlarımız yeni evlerine yerleşti. Barış Mahallemizde de 415 konut hızla yükseliyor. Yeni dönemde kadınlar, gençler ve çocuklarımıza yönelik eğitim, spor ve kültür ve sanat faaliyetlerimizi de arttırarak devam edeceğiz. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Biz yaptık! Bir daha da yaparız. Bu kadar basit... Barışın, huzurun, kardeşlik ve güvenin teminatıyız. Rahat olun. Herkesin ve her kesimin belediye başkanıyım ben. Hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım” şeklinde konuştu.
Seçim kampanyası kapsamındaki ziyaretlerine hız veren Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, hafta sonunda ilçeye bağlı 12 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Akdeniz’i 5 yılda değiştiren hizmet ve projeleri anlatan Başkan Gültak, dönüşümün devam etmesi; barış, huzur ve kardeşlik ikliminin sürmesi için 31 Mart’ta destek istedi.

Hafta sonu gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Gültak; Mithat Paşa, Camili, Civanyaylağı, Bekirde, Dikilitaş, Esenli, Iğdır, Yeşilova, Hebilli, Akdam, Kazanlı, Cumhuriyet mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Mersin Milletvekili Alı Kıratlı, MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti ve MHP il ve ilçe teşkilat başkanları ile yöneticileri, başkan yardımcıları, meclis üyesi adayları ile muhtarların da katıldığı buluşmalarda vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak, Akdeniz’de yakalanan hizmet ve yatırım temposunun devam etmesi; barış, kardeşlik ve huzur ikliminin sürmesi için 31 Mart’ta destek istedi.

“Barışa, huzura ve kardeşliğe evet demenizi istiyorum”

Renkli anların yaşandığı buluşmalarında vatandaşlara Türk Bayrağı hediye eden ve kadınlarla birlikte börek pişiren Başkan Gültak, gittiği mahallelerde her yaştan vatandaşın ilgisi ve sevgi gösterisi altında karşılandı. Vatandaşlara hitabında, “31 Mart’ta huzura, barışa, kardeşliğe yeniden ‘evet’ demenizi istiyorum” diyen Başkan Gültak; “Mersin’e, Türkiye’nin en güzel ve en büyük millet bahçesini kazandırdık. Tam 140 dönüm genişliğinde; parklar, çocuk oyun alanları, bir tarafı deniz… Halkımıza söz verdik, sözümüzün gereğini yerine de getirdik. Birçok hizmeti yaptık ve bitirdik. Hizmetlerimize yeni dönemde de yenilerini eklemeye, Akdeniz’i değiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Hiçbir ayırım yapmadan herkesi kucakladık”

Akdeniz’de göreve gelir gelmez hiçbir ayırım yapmadan herkesin belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Gültak, “Personelimiz, belediyeye gelen vatandaşlarımızı kolonya ile karşılıyor ve yardımcı oluyor. Belediye binamızın üzerine, bir tarafta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün portresi; solda da şehit kanları ile sulanmış bayrağımız var.

Bunlar daha önce yoktu. Yani biz bir yandan imarla, gençlere eğitim projeleri, spor tesisleri, kadınlara yönelik projeler, hastalara yönelik projeler ve herkesin belediye başkanı olma noktasında, en kuzeydeki köylüsünden, en sahildeki Arap’ından, en merkezindeki Kürt’ünden ve Zaza’sından, ayrımı yapmadan herkesi kucakladık” ifadelerini kullandı.

“Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz”

Başkan Gültak; yeni dönemde kentsel dönüşüm projelerine de kesintisiz şekilde devam edeceklerinin altını çizerek; “Nitekim Çay Mahallesi’nde 500 konutu bitirdik ve insanlarımız yeni evlerine yerleşti. Barış Mahallemizde de 415 konut hızla yükseliyor. Yeni dönemde kadınlar, gençler ve çocuklarımıza yönelik eğitim, spor ve kültür ve sanat faaliyetlerimizi de arttırarak devam edeceğiz.

Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Biz yaptık! Bir daha da yaparız. Bu kadar basit... Barışın, huzurun, kardeşlik ve güvenin teminatıyız. Rahat olun. Herkesin ve her kesimin belediye başkanıyım ben. Hangi partiye oy verirse versin tüm vatandaşlarımızın belediye başkanıyım” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.