halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR DUALARLA ANILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.02.2024 - 12:38, Güncelleme: 07.02.2024 - 12:38 1136+ kez okundu.
 

6 ŞUBAT DEPREMLERİNDE HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLAR DUALARLA ANILDI

6 Şubat’ta ve devamında Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda dualarla anıldı. Seneyi devriyesi Miraç Kandili’ne denk gelen 6 Şubat depremlerinin acısı yüreklerde yeniden hissedildi.

Akbelen Mezarlığı’nda ve Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu. Aynı zamanda katılımcılara lokma ve kandil simidi de ikram edildi. Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta ve devamında yaşanan Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Mersin’de dualarla anıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkezde Akbelen, Tarsus’ta ise Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında, Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu. Seneyi devriyesi Miraç Kandili’ne denk gelen depremlerde kaybedilenlerin acısı yeniden yüreklerde hissedilirken, yeni acılar yaşanmaması için de dualar edildi. Sosyal Hizmetler Dairesi ile Mezarlıklar Dairesi iş birliğinde düzenlenen programda, depremde hayatını kaybeden yaklaşık 54 bin vatandaş için Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu.  Anma programı için mezarlığa gelen vatandaşlara lokma ve kandil simidi de ikram edildi.    Yıldırım: “Depremzedelerimiz anısına mevlit okutuyoruz” Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım, mezarlıklarda yapılan anma etkinliği hakkında bilgi vererek, “Bu acılı günün ilk yıldönümü. Maalesef ülke olarak zor ve güç bir durum atlattık. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz de depremin ilk gününden itibaren gerek deprem bölgelerinde gerekse buradaki depremzede vatandaşlarımıza elimizden gelen katkıyı fazlasıyla sunmaya çalıştık. Bugün de hem kandile de denk gelmesi sebebiyle depremzedelerimiz anısına mevlit okutuyoruz. Lokma ikramımız da var ve bu acılı günü yad etmiş olacağız ve unutmayacağız. Bizim için çok anlamlı bir gün. Dualarımızı ettik. Kederli günü tekrar yad ettik. Ülkemizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. Polat: “Yıkım nerede olursa olsun tüm ulus olarak biz acıyı hissettik” Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cihan Polat ise, “6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Kuran-ı Kerim Tilaveti ve hatim okuması yapıyoruz” dedi.  Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak deprem sonrasında gerekli tüm desteği verdiklerini belirten Polat, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak hem Mersin'e gelen misafirlerimizi ağırladık hem de depremin ana üssünde yaşanan acıları, sıkıntıları paylaşmak için tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Deprem acı bir gerçekliği bize gösterdi. Yıkım nerede olursa olsun tüm ulus olarak biz acıyı hissettik. Kardeşliğin ve dostluğun el uzatıldığı bir ortamı da yaşadık” dedi.
6 Şubat’ta ve devamında Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda dualarla anıldı. Seneyi devriyesi Miraç Kandili’ne denk gelen 6 Şubat depremlerinin acısı yüreklerde yeniden hissedildi.

Akbelen Mezarlığı’nda ve Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu. Aynı zamanda katılımcılara lokma ve kandil simidi de ikram edildi.

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta ve devamında yaşanan Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Mersin’de dualarla anıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkezde Akbelen, Tarsus’ta ise Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında, Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu. Seneyi devriyesi Miraç Kandili’ne denk gelen depremlerde kaybedilenlerin acısı yeniden yüreklerde hissedilirken, yeni acılar yaşanmaması için de dualar edildi.

Sosyal Hizmetler Dairesi ile Mezarlıklar Dairesi iş birliğinde düzenlenen programda, depremde hayatını kaybeden yaklaşık 54 bin vatandaş için Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu.  Anma programı için mezarlığa gelen vatandaşlara lokma ve kandil simidi de ikram edildi.   

Yıldırım: “Depremzedelerimiz anısına mevlit okutuyoruz”

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım, mezarlıklarda yapılan anma etkinliği hakkında bilgi vererek, “Bu acılı günün ilk yıldönümü. Maalesef ülke olarak zor ve güç bir durum atlattık. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak biz de depremin ilk gününden itibaren gerek deprem bölgelerinde gerekse buradaki depremzede vatandaşlarımıza elimizden gelen katkıyı fazlasıyla sunmaya çalıştık. Bugün de hem kandile de denk gelmesi sebebiyle depremzedelerimiz anısına mevlit okutuyoruz. Lokma ikramımız da var ve bu acılı günü yad etmiş olacağız ve unutmayacağız. Bizim için çok anlamlı bir gün. Dualarımızı ettik. Kederli günü tekrar yad ettik. Ülkemizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Polat: “Yıkım nerede olursa olsun tüm ulus olarak biz acıyı hissettik”

Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cihan Polat ise, “6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Kuran-ı Kerim Tilaveti ve hatim okuması yapıyoruz” dedi.   Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak deprem sonrasında gerekli tüm desteği verdiklerini belirten Polat, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak hem Mersin'e gelen misafirlerimizi ağırladık hem de depremin ana üssünde yaşanan acıları, sıkıntıları paylaşmak için tüm gücümüzle vatandaşlarımızın yanında yer aldık. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun. Deprem acı bir gerçekliği bize gösterdi. Yıkım nerede olursa olsun tüm ulus olarak biz acıyı hissettik. Kardeşliğin ve dostluğun el uzatıldığı bir ortamı da yaşadık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.