halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKOB GENÇ DİNLETİLER (7)

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.01.2024 - 17:58, Güncelleme: 12.01.2024 - 17:58 1506+ kez okundu.
 

AKOB GENÇ DİNLETİLER (7)

AKOB 2024 Yılı Etkinlikleri 18 Ocak’ta Mersin HiltonSa Lobideki AKOB GENÇ DİNLETİLER-7 Programıyla Başlıyor…

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü’nün , "2022 Avrupa Gençlik Yılı" kapsamında başlattığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri coşkusuyla devam ettirdiği Genç Dinletiler Serisi 2024 yılında da yıldız gençlerin yer aldığı özel programlarla devam ediyor. 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 18.30’da Mersin HiltonSA Lobisinde gerçekleşecek olan “AKOB Genç Dinletiler” Serisinin yedincisinde, aldığı ödüller ve başarılarla gelecek vadeden keman ve obua öğrencisi iki genç sanatçı adayı, müzik dostlarıyla buluşacak… AKOB GENÇ DİNLETİLER -7'nin genç yıldızları; Mersin Üniversitesi Konservatuvarı öğrencileri Laçin Akyol ve Özgür Gözler Yurtiçinde olduğu gibi Belçika, Japonya, İtalya’da katıldığı yarışmalarda da önemli ödüller almış, Mersin Uluslararası Müzik Festivali, İş Sanat- Parlayan Yıldızlar Konseri ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası gibi değerli sahnelerde solist olarak eserler seslendirmiş Laçin Akyol, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Lily Tchumburidze Keman sınıfı öğrencisi. Ulusal ve uluslar arası yarışmalara katılarak başarılar kazanan Özgür Güler, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Doç. David Tchumburidze Obua sınıfı öğrencisi. Hazırlanan özel programda piyano eşliğini, önemli yarışmalarda aldığı solo ödüller yanında AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışmalarında da ödülleri bulunan Özgür Deniz Akalın yapacak. AKOB Genç Dinletiler-7 programı, genç yıldız adaylarının kendilerini farklı sanat ortamlarında ifade etme şansı bulduğu, genç yeteneklerin eğitmen ve ailelerine gurur yaşatan, katılımcılara ev konseri tadında müzik ziyafeti sunarken, AKOB için yılın ilk dinletisi olacak. Tüm AKOB ailesini ve sanatsever dostları, yeni yılın ilk AKOB etkinliğinde genç yıldızlarımızla beraber olmaya davet ediyoruz. İyi ki AKOB!..
AKOB 2024 Yılı Etkinlikleri 18 Ocak’ta Mersin HiltonSa Lobideki AKOB GENÇ DİNLETİLER-7 Programıyla Başlıyor…

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü’nün , "2022 Avrupa Gençlik Yılı" kapsamında başlattığı, Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri coşkusuyla devam ettirdiği Genç Dinletiler Serisi 2024 yılında da yıldız gençlerin yer aldığı özel programlarla devam ediyor.

18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 18.30’da Mersin HiltonSA Lobisinde gerçekleşecek olan “AKOB Genç Dinletiler” Serisinin yedincisinde, aldığı ödüller ve başarılarla gelecek vadeden keman ve obua öğrencisi iki genç sanatçı adayı, müzik dostlarıyla buluşacak…

AKOB GENÇ DİNLETİLER -7'nin genç yıldızları; Mersin Üniversitesi Konservatuvarı öğrencileri Laçin Akyol ve Özgür Gözler

Yurtiçinde olduğu gibi Belçika, Japonya, İtalya’da katıldığı yarışmalarda da önemli ödüller almış, Mersin Uluslararası Müzik Festivali, İş Sanat- Parlayan

Yıldızlar Konseri ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası gibi değerli sahnelerde solist olarak eserler seslendirmiş Laçin Akyol, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Lily Tchumburidze Keman sınıfı öğrencisi.

Ulusal ve uluslar arası yarışmalara katılarak başarılar kazanan Özgür Güler, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Doç. David Tchumburidze Obua sınıfı öğrencisi.

Hazırlanan özel programda piyano eşliğini, önemli yarışmalarda aldığı solo ödüller yanında AKOB Ulusal Oda Müziği Yarışmalarında da ödülleri bulunan Özgür Deniz Akalın yapacak.

AKOB Genç Dinletiler-7 programı, genç yıldız adaylarının kendilerini farklı sanat ortamlarında ifade etme şansı bulduğu, genç yeteneklerin eğitmen ve ailelerine gurur yaşatan, katılımcılara ev konseri tadında müzik ziyafeti sunarken, AKOB için yılın ilk dinletisi olacak.

Tüm AKOB ailesini ve sanatsever dostları, yeni yılın ilk AKOB etkinliğinde genç yıldızlarımızla beraber olmaya davet ediyoruz.

İyi ki AKOB!..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.