halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CAMİŞERİF MAHALLESİ’NİN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.01.2024 - 12:17, Güncelleme: 23.01.2024 - 12:17 1072+ kez okundu.
 

CAMİŞERİF MAHALLESİ’NİN KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Camişerif Mahallesi’nde sürdürdüğü kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gültak, bu çalışma tamamlandıktan sonra sokakların asfaltının da yenileneceğini belirtti.

Akdeniz Belediyesi, asfalt, yol ve kaldırım ihtiyacı duyan mahallelere hizmet vermeye, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Hazırladığı plan ve program kapsamında hareket eden fen işleri ekipleri, merkez-kırsal bölge demeden ilçenin birçok mahallesinde aynı anda asfalt yama, kaldırım serimi, kilitli parke taşı ve bordür yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da kimi zaman çalışmaları yerinde inceleyip hem ekiplerden bilgi alıyor hem de muhtarlar ve vatandaşların taleplerini mahallinde dinliyor. Son olarak Cami Şerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç’ü ziyaret eden Başkan Gültak, ardından bölgede süren kaldırım yenileme çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. “Akdeniz’i değiştiren hizmetlerimiz devam edecek” Ardından aralıksız süren çalışmalar hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Gültak; “Akdeniz’de göreve geldiğimiz ilk günden beri dokunmadık mahalle, hizmet vermedik sokak bırakmadık. Bir yandan kilometrelerce uzunlukta sıcak ve soğuk asfalt kaplama çalışması yaparken, eksiği olan mahallelerimizin sokak ve kaldırımlarını da yeniledik. Ekiplerimizin desteğiyle hizmetimiz aralıksız sürüyor. Camişerif Mahallemizde kaldırım yenileme çalışması bittikten sonra ömrünü tamamlayan asfaltı da yenileyeceğiz. Akdeniz’e bağlı 65 mahallemizin tamamına ihtiyaç duyduğu hizmetleri ulaştırmak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve ilçemizi güzelleştirmek için 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Akdeniz’i değiştiren hizmetlerimiz yeni dönemde aralıksız devam edecek” diye konuştu. Mahalle gezisinde vatandaşlarla da sohbet ederek dile getirdikleri talepleri dinleyen Başkan Gültak, bölgede faaliyet gösteren işyerlerini de ziyaret ederek esnafla bir araya geldi, hayırlı kazançlar diledi.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Camişerif Mahallesi’nde sürdürdüğü kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gültak, bu çalışma tamamlandıktan sonra sokakların asfaltının da yenileneceğini belirtti.

Akdeniz Belediyesi, asfalt, yol ve kaldırım ihtiyacı duyan mahallelere hizmet vermeye, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Hazırladığı plan ve program kapsamında hareket eden fen işleri ekipleri, merkez-kırsal bölge demeden ilçenin birçok mahallesinde aynı anda asfalt yama, kaldırım serimi, kilitli parke taşı ve bordür yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da kimi zaman çalışmaları yerinde inceleyip hem ekiplerden bilgi alıyor hem de muhtarlar ve vatandaşların taleplerini mahallinde dinliyor. Son olarak Cami Şerif Mahalle Muhtarı Derin Günüç’ü ziyaret eden Başkan Gültak, ardından bölgede süren kaldırım yenileme çalışmalarını inceleyerek ekiplerden bilgi aldı.

“Akdeniz’i değiştiren hizmetlerimiz devam edecek”

Ardından aralıksız süren çalışmalar hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Gültak; “Akdeniz’de göreve geldiğimiz ilk günden beri dokunmadık mahalle, hizmet vermedik sokak bırakmadık. Bir yandan kilometrelerce uzunlukta sıcak ve soğuk asfalt kaplama çalışması yaparken, eksiği olan mahallelerimizin sokak ve kaldırımlarını da yeniledik. Ekiplerimizin desteğiyle hizmetimiz aralıksız sürüyor. Camişerif Mahallemizde kaldırım yenileme çalışması bittikten sonra ömrünü tamamlayan asfaltı da yenileyeceğiz. Akdeniz’e bağlı 65 mahallemizin tamamına ihtiyaç duyduğu hizmetleri ulaştırmak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak ve ilçemizi güzelleştirmek için 5 yıldır aralıksız çalışıyoruz. Akdeniz’i değiştiren hizmetlerimiz yeni dönemde aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Mahalle gezisinde vatandaşlarla da sohbet ederek dile getirdikleri talepleri dinleyen Başkan Gültak, bölgede faaliyet gösteren işyerlerini de ziyaret ederek esnafla bir araya geldi, hayırlı kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.