halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KADIN HIRSIZLIK ÇETESİNE OPERASYON

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.02.2024 - 11:10, Güncelleme: 07.02.2024 - 11:28 4623+ kez okundu.
 

KADIN HIRSIZLIK ÇETESİNE OPERASYON

Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık büro amirliğine bağlı ekiplerin, farklı illerden hırsızlık amaçlı mersine gelen ‘‘ Gaco’’ diye tabir edilen kadın hırsızlık çetesini çökertti.

Aracın ile giriş yaptığı bilgisinin edinilmesi üzerine geçiş güzergâhlarında gerekli tertibat alınarak araç durdurulmuş, araçtan inerek kaçmaya çalışan 2 erkek şahıs kovalamaca sonucu, 3 bayan şahıs araç içerisinde yakalanmıştır. Grubun diğer bayanlarının da farklı noktalarda araçtan indikleri tespit edilmesi üzerine ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde şüpheli bayanların binaları gözetledikleri fark edilmesi üzerine Akdeniz İlçemizde 3 bayan şahsı, Toroslar İlçemizde 4 şahsı hırsızlık amacıyla ikamete girmek üzereyken ekiplerimiz tarafından kıskıvrak yakalanmıştır. Şüpheli şahıslar Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine getirildiklerinde yapılan üst aramalarında kilitli kapıları açmada kullandıkları tornavidalar ve kilitli olmayan kapıları açmada kullandıkları plastik aparatlar ele geçirilmiştir Kadın Hırsızlık Suç şebekesine yönelik yapılan çalışmalarda;10 kadın 2 erkek şahıs yakalanmıştır. İkametten Hırsızlık olayları önlenmiş ayrıca işlemiş oldukları ve teşebbüste kalan toplam 6 olay aydınlatılmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık büro amirliğine bağlı ekiplerin, farklı illerden hırsızlık amaçlı mersine gelen ‘‘ Gaco’’ diye tabir edilen kadın hırsızlık çetesini çökertti.

Aracın ile giriş yaptığı bilgisinin edinilmesi üzerine geçiş güzergâhlarında gerekli tertibat alınarak araç durdurulmuş, araçtan inerek kaçmaya çalışan 2 erkek şahıs kovalamaca sonucu, 3 bayan şahıs araç içerisinde yakalanmıştır.

Grubun diğer bayanlarının da farklı noktalarda araçtan indikleri tespit edilmesi üzerine ekiplerimizin yapmış oldukları çalışmalar neticesinde şüpheli bayanların binaları gözetledikleri fark edilmesi üzerine Akdeniz İlçemizde 3 bayan şahsı, Toroslar İlçemizde 4 şahsı hırsızlık amacıyla ikamete girmek üzereyken ekiplerimiz tarafından kıskıvrak yakalanmıştır.

Şüpheli şahıslar Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliğine getirildiklerinde yapılan üst aramalarında kilitli kapıları açmada kullandıkları tornavidalar ve kilitli olmayan kapıları açmada kullandıkları plastik aparatlar ele geçirilmiştir

Kadın Hırsızlık Suç şebekesine yönelik yapılan çalışmalarda;10 kadın 2 erkek şahıs yakalanmıştır. İkametten Hırsızlık olayları önlenmiş ayrıca işlemiş oldukları ve teşebbüste kalan toplam 6 olay aydınlatılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.