halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ HALKI CUMHURİYET COŞKUSUNA DOYMUYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.10.2023 - 11:01, Güncelleme: 29.10.2023 - 11:01 1625+ kez okundu.
 

MEZİTLİ HALKI CUMHURİYET COŞKUSUNA DOYMUYOR

Mezitli’de Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Mezitli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ‘Cumhuriyet Konseri’ düzenledi.

Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserde; Türkiye’nin sevilen sanatçısı Manuş Baba sevenleriyle buluştu. Amfi Tiyatro’yu hınca hınç dolduran demokrasi sevdalıları hep bir ağızdan Manuş Baba’nın sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser esnasında ışık şovu ile eğlence doruğa yükselirken, Cumhuriyet sevdalıları konser sonrası İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi. Daha sonra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte sahneye çıkarak, Manuş Baba’ya çiçek takdim etti. “MEZİTLİ AİLEMLE GURUR DUYUYORUM” Cumhuriyet’in 100. Yılına yakışır bir şekilde kutlamalar gerçekleştirdiklerini ve katılımın çok fazla olmasından kaynaklı memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Tarhan, “Atatürk ulusumuzun bağımsızlığına çok önem veriyordu. Kendisi de ulusal bağımsızlığımızı kazandıktan sonra 100 yıl önce Cumhuriyetimizi ilan etti. Cumhuriyetimizi korumak hepimizin görevidir. İkinci bir görevimiz daha var. Cumhuriyeti tek başına korumamız yetmiyor. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmamız gerekiyor. Bu sebeple yapacağımız çok daha işimiz var. Biz Mezitli halkıyla birlikte demokrasimize sahip çıkıyoruz. Mezitli ailem Atatürk ilke ve devrimlerine inanan aydınlardan oluşuyor. Her zaman Türkiye’ye örnek bir ilçe olduk. Şahsım adına Mezitli halkıyla gurur duyuyorum. Yeniden Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor, Manuş Baba ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.  
Mezitli’de Cumhuriyet’in 100. Yıl coşkusu tüm hızıyla devam ediyor. Mezitli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında ‘Cumhuriyet Konseri’ düzenledi.

Mezitli Belediyesi Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserde; Türkiye’nin sevilen sanatçısı Manuş Baba sevenleriyle buluştu. Amfi Tiyatro’yu hınca hınç dolduran demokrasi sevdalıları hep bir ağızdan Manuş Baba’nın sevilen şarkılarını seslendirdi. Konser esnasında ışık şovu ile eğlence doruğa yükselirken, Cumhuriyet sevdalıları konser sonrası İzmir Marşı’nı hep bir ağızdan söyledi. Daha sonra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte sahneye çıkarak, Manuş Baba’ya çiçek takdim etti.

“MEZİTLİ AİLEMLE GURUR DUYUYORUM”

Cumhuriyet’in 100. Yılına yakışır bir şekilde kutlamalar gerçekleştirdiklerini ve katılımın çok fazla olmasından kaynaklı memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Tarhan, “Atatürk ulusumuzun bağımsızlığına çok önem veriyordu. Kendisi de ulusal bağımsızlığımızı kazandıktan sonra 100 yıl önce Cumhuriyetimizi ilan etti. Cumhuriyetimizi korumak hepimizin görevidir. İkinci bir görevimiz daha var. Cumhuriyeti tek başına korumamız yetmiyor. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmamız gerekiyor. Bu sebeple yapacağımız çok daha işimiz var. Biz Mezitli halkıyla birlikte demokrasimize sahip çıkıyoruz. Mezitli ailem Atatürk ilke ve devrimlerine inanan aydınlardan oluşuyor. Her zaman Türkiye’ye örnek bir ilçe olduk. Şahsım adına Mezitli halkıyla gurur duyuyorum. Yeniden Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyor, Manuş Baba ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.