halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.10.2023 - 13:15, Güncelleme: 27.10.2023 - 13:15 1473+ kez okundu.
 

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak ilimize atanan Fazilet DURMUŞ, görevi Sayın Adem KOCA'dan devraldı.

Fazilet DURMUŞ, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayıAdem KOCA'ya teşekkür etti. Adem KOCA, "Bugüne kadar omuz omuza çalıştığımız, Mersinimizi birlik ve dayanışma içinde daha da yükselttiğimiz ilimizin değerli protokolüne, paydaşlarımıza, meslektaşlarıma, tüm personelimize, en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, çok kıymetli evlatlarıma her daim başarılar; Sayın Fazilet DURMUŞ'a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum." dedi. Adem KOCA ve Fazilet DURMUŞ Müdürlüğümüze bağlı tüm birimleri ziyaret ettiler. Adem KOCA, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve personeliyle vedalaşırken Fazilet DURMUŞ da tüm birimlerle tanışarak selamlaştı. Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, devir teslim töreninin ardından birim amirleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. DURMUŞ toplantı sonrasında Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN'ı makamında ziyaret etti.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü olarak ilimize atanan Fazilet DURMUŞ, görevi Sayın Adem KOCA'dan devraldı.

Fazilet DURMUŞ, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayıAdem KOCA'ya teşekkür etti. Adem KOCA, "Bugüne kadar omuz omuza çalıştığımız, Mersinimizi birlik ve dayanışma içinde daha da yükselttiğimiz ilimizin değerli protokolüne, paydaşlarımıza, meslektaşlarıma, tüm personelimize, en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, çok kıymetli evlatlarıma her daim başarılar; Sayın Fazilet DURMUŞ'a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Adem KOCA ve Fazilet DURMUŞ Müdürlüğümüze bağlı tüm birimleri ziyaret ettiler. Adem KOCA, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve personeliyle vedalaşırken Fazilet DURMUŞ da tüm birimlerle tanışarak selamlaştı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, devir teslim töreninin ardından birim amirleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. DURMUŞ toplantı sonrasında Mersin Valisi Ali Hamza PEHLİVAN'ı makamında ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.