halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SİYASETÇİ KARTAL’DAN 19 MAYIS MESAJI

Dünya 18.05.2023 - 19:12, Güncelleme: 18.05.2023 - 19:12 4188+ kez okundu.
 

SİYASETÇİ KARTAL’DAN 19 MAYIS MESAJI

Mersin’in önemli siyasetçilerinden Kaptan Kartal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kartal mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dört bir yanı işgal altındaki Anadolu topraklarında kurtuluş mücadelesi başlattığı günün 104. yıldönümünü beraberce kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimiz; 19 Mayıs 1919’u kutsal vatan topraklarında hür ve bağımsız olarak yaşamak uğrunda binlerce şehit verilerek yapılan Milli Mücadele ve Ulusal Bağımsızlık Hareketinin başlangıcı olarak kabul etmiştir. Milletimiz, içinde bulunduğu yokluğa ve yoksulluğa rağmen büyük bir kahramanlık göstererek topraklarımıza ve varlığımıza göz diken sömürgeci devletlere unutamayacakları bir ders vermiştir. Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Gençlerimizi değerlerini benimsemiş, bilimin üstünlüğünü kabullenen, eleştirel bir düşünme sistemine sahip, üretken, ileri görüşlü, okuyan ve araştıran fertler olarak yetiştirmek hepimize düşen ortak bir görevdir. Gençlerimize düşen en büyük görev ise; bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur.    Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.
Mersin’in önemli siyasetçilerinden Kaptan Kartal, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kartal mesajında, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, dört bir yanı işgal altındaki Anadolu topraklarında kurtuluş mücadelesi başlattığı günün 104. yıldönümünü beraberce kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimiz; 19 Mayıs 1919’u kutsal vatan topraklarında hür ve bağımsız olarak yaşamak uğrunda binlerce şehit verilerek yapılan Milli Mücadele ve Ulusal Bağımsızlık Hareketinin başlangıcı olarak kabul etmiştir. Milletimiz, içinde bulunduğu yokluğa ve yoksulluğa rağmen büyük bir kahramanlık göstererek topraklarımıza ve varlığımıza göz diken sömürgeci devletlere unutamayacakları bir ders vermiştir. Milli Mücadelenin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Türk Gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Gençlerimizi değerlerini benimsemiş, bilimin üstünlüğünü kabullenen, eleştirel bir düşünme sistemine sahip, üretken, ileri görüşlü, okuyan ve araştıran fertler olarak yetiştirmek hepimize düşen ortak bir görevdir. Gençlerimize düşen en büyük görev ise; bu kutsal vatanı tertemiz bir şekilde gelecek nesillere teslim etmektir. Çünkü bu vatan bizlere emanet edilmiş paha biçilmez bir hazinedir. Bu emaneti bütün güzellikleriyle, milli ve manevi zenginlikleriyle gelecek kuşaklara teslim etmek tüm gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğudur. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.