halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MSK’DAN BİR GALİBİYET DAHA

Spor (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.02.2024 - 09:20, Güncelleme: 03.02.2024 - 09:20 7485+ kez okundu.
 

MSK’DAN BİR GALİBİYET DAHA

Mersin’in gururu Carettalar galibiyet hanesine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Kapaklıspor’u evinde ağırlayan ekip, güzel bir maç ortaya koyarak bunu sonuca da yansıttı. Kapaklıspor’u 85-66 yenen MSK, ligde emin adımlarla ilerliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Kapaklıspor’u evinde ağırladı. Rakibini Edip Buran Spor Salonu’nda ağırlayan ekip, sahaya ‘Kalplerimiz 6 Şubat Deprem Bölgesinde Atıyor’ pankartı ile çıktı. Maç boyu performansı hiç düşmeyen Carettalar, Kapaklıspor’u 85-66’lık skorla evine gönderdi. Heyecanlı başlayan maçta, ilk çeyreği 16-12 önde kapatan MSK, ilk yarıyı da önde kapatarak, 37-32’lik skor elde etti. Karşılaşma boyu üstünlüğünü koruyan MSK ekibi, üçüncü çeyreği de 62-55 önde bitirdi. Morali yüksek olan ekip, maçı 85-66 bitirerek galibiyet hanesine bir yenisini daha ekledi. Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, güçlü savunmalarıyla lige çıkacaklarını söyleyerek, “Her geçen gün daha iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Rakiplerimize hiç kolay atış şansı vermiyoruz, hiç kolay sayı şansı vermiyoruz. Bundan beslenerek de kolay, hızlı hücum sayıları buluyoruz. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz diye düşünüyorum. Şimdi yoğun bir haftaya giriyoruz. Çarşamba günü maçımız var, Cumartesi tekrar maçımız var. Önümüze bakacağız” dedi.  
Mersin’in gururu Carettalar galibiyet hanesine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Kapaklıspor’u evinde ağırlayan ekip, güzel bir maç ortaya koyarak bunu sonuca da yansıttı. Kapaklıspor’u 85-66 yenen MSK, ligde emin adımlarla ilerliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol Ligi’nin 22. haftasında Kapaklıspor’u evinde ağırladı. Rakibini Edip Buran Spor Salonu’nda ağırlayan ekip, sahaya ‘Kalplerimiz 6 Şubat Deprem Bölgesinde Atıyor’ pankartı ile çıktı. Maç boyu performansı hiç düşmeyen Carettalar, Kapaklıspor’u 85-66’lık skorla evine gönderdi.

Heyecanlı başlayan maçta, ilk çeyreği 16-12 önde kapatan MSK, ilk yarıyı da önde kapatarak, 37-32’lik skor elde etti. Karşılaşma boyu üstünlüğünü koruyan MSK ekibi, üçüncü çeyreği de 62-55 önde bitirdi. Morali yüksek olan ekip, maçı 85-66 bitirerek galibiyet hanesine bir yenisini daha ekledi.

Maç sonunda değerlendirmede bulunan Baş Antrenör Can Sevim, güçlü savunmalarıyla lige çıkacaklarını söyleyerek, “Her geçen gün daha iyi savunma yaptığımızı düşünüyorum. Rakiplerimize hiç kolay atış şansı vermiyoruz, hiç kolay sayı şansı vermiyoruz. Bundan beslenerek de kolay, hızlı hücum sayıları buluyoruz. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz diye düşünüyorum. Şimdi yoğun bir haftaya giriyoruz. Çarşamba günü maçımız var, Cumartesi tekrar maçımız var. Önümüze bakacağız” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.