halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZLİ KADINLAR TÜRKİYE’Yİ GEZİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.01.2024 - 14:33, Güncelleme: 09.01.2024 - 14:33 1267+ kez okundu.
 

AKDENİZLİ KADINLAR TÜRKİYE’Yİ GEZİYOR

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat evlerinde verilen kurslara katılan kadınlar Türkiye’nin farklı illerini gezmeye devam ediyor. Kadınlar son olarak Adana’nın tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret ederek unutulmaz bir gün yaşadı.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün farklı mahallerde hizmet veren kültür ve sanat evlerinde mesleki kurs ve eğitim alan kadınlar gezilerine devam ediyor. Son olarak Güneş Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde kurs gören çok sayıda kadın Adana’yı ziyaret ederek, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Usta öğreticiler başkanlığında gerçekleşen gezide, kadınlara ziyaret ettikleri yerlerle ilgili bilgiler verildi. Unutulmaz bir gün yaşayan ve geziden duydukları memnuniyeti ifade eden kadınlar, Başkan Gültak ve emeği geçen personele teşekkür etti. Başkan Gültak; “Kadın ve gençlerin içindeki cevher ortaya çıkıyor” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ise her zaman kadınların yanında olduklarını belirterek, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri kadın ve gençlere her zaman önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu doğrultuda da kültür ve sanat evlerimizde eğitim gören kadınlarımızı belli aralıklarla çeşitli illerimizi gezmeye götürüyoruz. Bunun yanı sıra yaz aylarında gençlik kampına kadınları ve çocuklarını tatile götürerek, onların güzel zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Akdenizli birçok kadın ilk kez tatile gitmenin mutluluğunu yaşarken, sevinç ve memnuniyetlerini de her zaman ifade ediyorlar. Akdeniz’de, bizden önce kadınlara ve gençlere bu tür imkânlar sağlanmamıştı. İnsanlar imkân sunulmadığı için kendilerini ifade edemiyor, keşfedemiyorlardı. Biz bunları yaptıkça kadınların ve gençlerimizin içindeki cevher ortaya çıkmaya başladı. Bu hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat evlerinde verilen kurslara katılan kadınlar Türkiye’nin farklı illerini gezmeye devam ediyor. Kadınlar son olarak Adana’nın tarihi ve turistlik yerlerini ziyaret ederek unutulmaz bir gün yaşadı.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün farklı mahallerde hizmet veren kültür ve sanat evlerinde mesleki kurs ve eğitim alan kadınlar gezilerine devam ediyor. Son olarak Güneş Mahallesi Kültür ve Sanat Evi’nde kurs gören çok sayıda kadın Adana’yı ziyaret ederek, kentin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Usta öğreticiler başkanlığında gerçekleşen gezide, kadınlara ziyaret ettikleri yerlerle ilgili bilgiler verildi. Unutulmaz bir gün yaşayan ve geziden duydukları memnuniyeti ifade eden kadınlar, Başkan Gültak ve emeği geçen personele teşekkür etti.

Başkan Gültak; “Kadın ve gençlerin içindeki cevher ortaya çıkıyor”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ise her zaman kadınların yanında olduklarını belirterek, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri kadın ve gençlere her zaman önem verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bu doğrultuda da kültür ve sanat evlerimizde eğitim gören kadınlarımızı belli aralıklarla çeşitli illerimizi gezmeye götürüyoruz.

Bunun yanı sıra yaz aylarında gençlik kampına kadınları ve çocuklarını tatile götürerek, onların güzel zaman geçirmelerini sağlıyoruz. Akdenizli birçok kadın ilk kez tatile gitmenin mutluluğunu yaşarken, sevinç ve memnuniyetlerini de her zaman ifade ediyorlar. Akdeniz’de, bizden önce kadınlara ve gençlere bu tür imkânlar sağlanmamıştı. İnsanlar imkân sunulmadığı için kendilerini ifade edemiyor, keşfedemiyorlardı. Biz bunları yaptıkça kadınların ve gençlerimizin içindeki cevher ortaya çıkmaya başladı. Bu hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.