halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN TARHAN “HİZMET İÇİN VARIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.03.2024 - 13:08, Güncelleme: 07.03.2024 - 13:08 924+ kez okundu.
 

BAŞKAN TARHAN “HİZMET İÇİN VARIZ”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki personellerle bir araya gelerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 Her fırsatta belediye çalışanlarıyla iletişim halinde olan Başkan Tarhan, ilçedeki değer artışında çalışanların önemli bir faktör olduğunu vurguladı. “HALKIMIZA HİZMET SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Çalışanların katkılarıyla ilçenin daha yaşanabilir bir hale geldiğini dile getiren Başkan Tarhan, "Mutlu ve güzel bir Mezitli yaratmak için gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdüren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışanlarımızın gayretleriyle Mezitli'nin her köşesine hizmet götürerek ilçemizi daha yaşanılır hale getiriyoruz. Çalışmalarımızın odağında halkımıza hizmet var. Belediyemizdeki oluşturduğumuz aile ortamında halkımıza en güzel hizmeti sunmayı sürdüreceğiz. Büyük bir özveriyle çalışan, Mutlu Kent Mezitli’yi yaratan ve bunun sonucu olarak da bize ödüller kazandıran çalışanlarımızın mutluluğu için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sabahın erken saatlerinde çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ndeki personellerle bir araya gelerek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

 Her fırsatta belediye çalışanlarıyla iletişim halinde olan Başkan Tarhan, ilçedeki değer artışında çalışanların önemli bir faktör olduğunu vurguladı.

“HALKIMIZA HİZMET SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Çalışanların katkılarıyla ilçenin daha yaşanabilir bir hale geldiğini dile getiren Başkan Tarhan, "Mutlu ve güzel bir Mezitli yaratmak için gece gündüz demeden faaliyetlerini sürdüren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışanlarımızın gayretleriyle Mezitli'nin her köşesine hizmet götürerek ilçemizi daha yaşanılır hale getiriyoruz. Çalışmalarımızın odağında halkımıza hizmet var. Belediyemizdeki oluşturduğumuz aile ortamında halkımıza en güzel hizmeti sunmayı sürdüreceğiz. Büyük bir özveriyle çalışan, Mutlu Kent Mezitli’yi yaratan ve bunun sonucu olarak da bize ödüller kazandıran çalışanlarımızın mutluluğu için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.