halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ TUNCER, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.03.2024 - 11:49, Güncelleme: 14.03.2024 - 11:49 1014+ kez okundu.
 

CHP’Lİ TUNCER, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, dirençli ve güvenli, huzurlu ve konforlu, adil ve yaşanabilir bir Mezitli için çalıştıklarını belirterek, “Mezitli’nin kendine has özelliği, fırsat ve imkanlarını esas alan belediyecilik yapacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Siteler Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sorunları ve talepleri dinleyen Tuncer, dirençli ve güvenli, huzurlu ve konforlu, adil ve yaşanabilir bir Mezitli için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Tuncer, çalışmaları insana, doğaya, tarihe ve kültüre saygı çerçevesinde yürüteceklerini söyledi. DEPREME DİRENÇLİ KENT MEZİTLİ Mezitli’yi depreme ve her türlü afete karşı dayanıklı, dirençli ve güvenli kılmayı amaçladıklarını ifade eden Tuncer, “Mezitli’nin kendine has özelliği, fırsat ve imkanlarını esas alan belediyecilik yapacağız. Mezitli’mizi depreme karşı dirençli bir kent haline getireceğiz. Belediye Kanununun vermiş olduğu yetki ile arsa ve konut üretimi noktasında ihtiyaç sahibi vatandaşların barınma sorununu, düzenli ve dirençli kentleşme ile çözüme kavuşturacağız” dedi. KİMLİKLİ MEZİTLİ’Yİ İMAR EDECEĞİZ Mezitli’nin tarihine, kültürüne, dokusuna, ruhuna ve mirasına sahip çıkacaklarını anlatan Tuncer, şöyle devam etti: “Kimlikli semtler, kimlikli Mezitli’yi imar edeceğiz. Var olanı koruyacak, tahrip olanı ihya edecek, kaybolanı bulup ortaya çıkaracağız. Belediyemizin kaynaklarını Mezitli’de yaşayan vatandaşların kullanımına sunacağız. Yeni Mezitli İdari ve Ticari Merkezi’nin yakın çevresinde şekillendireceğimiz, ilimizin de cazibe merkezlerinden biri haline gelecek olan Mezitli (100. Yıl) Kent Meydanımız, 36 bin metre kare alanıyla Mersin’in en geniş kent meydanı olacak. Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz.”
Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, dirençli ve güvenli, huzurlu ve konforlu, adil ve yaşanabilir bir Mezitli için çalıştıklarını belirterek, “Mezitli’nin kendine has özelliği, fırsat ve imkanlarını esas alan belediyecilik yapacağız” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli Siteler Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sorunları ve talepleri dinleyen Tuncer, dirençli ve güvenli, huzurlu ve konforlu, adil ve yaşanabilir bir Mezitli için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlattı. Tuncer, çalışmaları insana, doğaya, tarihe ve kültüre saygı çerçevesinde yürüteceklerini söyledi.

DEPREME DİRENÇLİ KENT MEZİTLİ

Mezitli’yi depreme ve her türlü afete karşı dayanıklı, dirençli ve güvenli kılmayı amaçladıklarını ifade eden Tuncer, “Mezitli’nin kendine has özelliği, fırsat ve imkanlarını esas alan belediyecilik yapacağız. Mezitli’mizi depreme karşı dirençli bir kent haline getireceğiz. Belediye Kanununun vermiş olduğu yetki ile arsa ve konut üretimi noktasında ihtiyaç sahibi vatandaşların barınma sorununu, düzenli ve dirençli kentleşme ile çözüme kavuşturacağız” dedi.

KİMLİKLİ MEZİTLİ’Yİ İMAR EDECEĞİZ
Mezitli’nin tarihine, kültürüne, dokusuna, ruhuna ve mirasına sahip çıkacaklarını anlatan Tuncer, şöyle devam etti: “Kimlikli semtler, kimlikli Mezitli’yi imar edeceğiz. Var olanı koruyacak, tahrip olanı ihya edecek, kaybolanı bulup ortaya çıkaracağız. Belediyemizin kaynaklarını Mezitli’de yaşayan vatandaşların kullanımına sunacağız. Yeni Mezitli İdari ve Ticari Merkezi’nin yakın çevresinde şekillendireceğimiz, ilimizin de cazibe merkezlerinden biri haline gelecek olan Mezitli (100. Yıl) Kent Meydanımız, 36 bin metre kare alanıyla Mersin’in en geniş kent meydanı olacak. Birlikte kazanıp, birlikte yöneteceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.