halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÜNDOĞDU PARKINA OYUN GRUPLARI VE SPOR ALETLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.01.2024 - 12:59, Güncelleme: 06.01.2024 - 12:59 1526+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU PARKINA OYUN GRUPLARI VE SPOR ALETLERİ YERLEŞTİRİLDİ

Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına çeşitli oyun grupları ve spor aletleri kurdu. Parka kurulan yeni oyun gruplarını gören mahalleli çocuklar, gönüllerince oynayıp eğlendi.

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz’e, bugüne dek onlarca yeni park kazandıran, miadını dolduran parkları da tamamen elden geçirip yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, son olarak daha önce oyun grubu bulunmayan Gündoğdu Mahallesi’ndeki çocuk parkına kaydırak, salıncak ve diğer oyun gruplarını kurdu. Çocuklar parka akın etti Yeni oyun gruplarının kurulduğunu gören mahalleli çocuklar parka gelerek, gönüllerince eğlendi. Oyun gruplarının yanı sıra spor aletleri de yerleştirilen parkta, vatandaşlar günün belirli saatlerinde gelerek, spor yapma imkânı yakalayabilecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, eksiği olan çocuk parkları ile yeşil alanlarda yenileme ve eksikleri giderme çalışmalarına hazırladığı plan ve program kapsamında devam edecek.
Akdeniz Belediyesi, ilçeye bağlı Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına çeşitli oyun grupları ve spor aletleri kurdu. Parka kurulan yeni oyun gruplarını gören mahalleli çocuklar, gönüllerince oynayıp eğlendi.

Akdeniz Belediyesi, ilçe genelindeki park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Akdeniz’e, bugüne dek onlarca yeni park kazandıran, miadını dolduran parkları da tamamen elden geçirip yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, son olarak daha önce oyun grubu bulunmayan Gündoğdu Mahallesi’ndeki çocuk parkına kaydırak, salıncak ve diğer oyun gruplarını kurdu.

Çocuklar parka akın etti

Yeni oyun gruplarının kurulduğunu gören mahalleli çocuklar parka gelerek, gönüllerince eğlendi. Oyun gruplarının yanı sıra spor aletleri de yerleştirilen parkta, vatandaşlar günün belirli saatlerinde gelerek, spor yapma imkânı yakalayabilecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, eksiği olan çocuk parkları ile yeşil alanlarda yenileme ve eksikleri giderme çalışmalarına hazırladığı plan ve program kapsamında devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.