halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, ‘MİY İÇİN EL ELE 1.LİGE KAMPANYA LANSMANI’NA KATILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.02.2024 - 09:04, Güncelleme: 02.02.2024 - 09:04 1077+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, ‘MİY İÇİN EL ELE 1.LİGE KAMPANYA LANSMANI’NA KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu’nun ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık’ sloganıyla başlattığı ‘El Ele 1. Lig Kampanyası’nın lansmanına katıldı.

Başlatılan kampanyanın Mersin İdman Yurdu’na katkı sağlamak adına değerli ve önemli olduğuna vurgu yapan Seçer, “Bazı şeylerde istikrar sağlamak istiyorsanız istikrarlı temel atıp üzerine çıkmanız lazım” dedi. Mersin İdman Yurdu’nun daha üst başarıya ulaşabilmesi kentin ileri gelenlerinin samimi olarak takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Seçer, kampanyanın başarılı geçmesi dileğinde bulunarak, “Asıl önemli olan daha büyük katkılar sağlayacak çalışmaları yapmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut koşullarımıza ve imkânlarımıza göre makul olan her türlü desteği Mersin İdman Yurdu’na vermeye hazırız” sözlerine yer verdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu’nun ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık’ sloganıyla başlattığı ‘El Ele 1. Lig Kampanyası’nın lansmanına katıldı. Divan Otel’de düzenlenen lansmana Başkan Seçer’in yanı sıra; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin milletvekilleri, oda ve dernek yöneticileri ile basın mensupları katıldı. “Spor kulüpleri, hayatlarını idame ettirmek için  önemli bütçelere ihtiyaç duyarlar ” Başlatılan kampanyanın Mersin İdman Yurdu’na katkı sağlamak adına değerli ve önemli olduğuna vurgu yaparak konuşmasına başlayan Başkan Vahap Seçer, “Spor kulüpleri hayatlarını idame ettirmek için büyük bütçelere ihtiyaç duyarlar. Uzun yıllardır profesyonel spor kulüplerinin döngüsünün sistemli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması konusunda çok gayret sarf edildi. Bazı şeylerde istikrar sağlamak istiyorsanız istikrarlı temel atıp üzerine çıkmanız lazım” dedi. “Kentin ileri gelenlerinin bu takıma sahip çıkması gerekiyor” Mersin İdman Yurdu’na yaptıkları katkılardan söz eden Seçer, bu desteklerin gelecek dönemde de devam edeceğini vurguladı. Kulüp yöneticiliği de yaptığını söyleyen Seçer, çok zor bir alan olduğunu vurgulayarak, “Kulüp yetkililerine, ‘Siz bütçenizi yapın gelin konuşalım. Ben size yapacağım katkıyı baştan söyleyeyim. Siz de ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Hatta şunun da garantisini veriyorum. Size katkı sunacağım ama bunun üstüne de çıkabilir, aşağısı olmaz’ dedim, bunu da gerçekleştirdik. Bu yıl da aynı şekilde ve şunu söyledim ‘Bunu bir hamaset meselesi, bunu bir reklam meselesi yapmayın’ dedim” diye konuştu. Mersin İdman Yurdu’nun daha üst başarıya ulaşabilmesi için kentin ileri gelenlerinin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Seçer, “Bu işler parayla oluyor. Reklam verecek, sponsorluk yapacak bir şekilde onunla bir illiyet kuracak, bir gelir aktaracak, bir ortam hazırlayacak” dedi. Kampanyanın başarılı geçmesini dilediğini belirten Seçer, “Asıl önemli olan daha büyük katkılar sağlayacak çalışmaları yapmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut koşullarımıza ve imkanlarımıza göre makul olan her türlü desteği Mersin İdman Yurduna vermeye hazırız” sözlerine yer verdi. Lansman toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu’nun ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık’ sloganıyla başlattığı ‘El Ele 1. Lig Kampanyası’nın lansmanına katıldı.

Başlatılan kampanyanın Mersin İdman Yurdu’na katkı sağlamak adına değerli ve önemli olduğuna vurgu yapan Seçer, “Bazı şeylerde istikrar sağlamak istiyorsanız istikrarlı temel atıp üzerine çıkmanız lazım” dedi.

Mersin İdman Yurdu’nun daha üst başarıya ulaşabilmesi kentin ileri gelenlerinin samimi olarak takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Seçer, kampanyanın başarılı geçmesi dileğinde bulunarak, “Asıl önemli olan daha büyük katkılar sağlayacak çalışmaları yapmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut koşullarımıza ve imkânlarımıza göre makul olan her türlü desteği Mersin İdman Yurdu’na vermeye hazırız” sözlerine yer verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İdman Yurdu’nun ‘Şehrinin Takımına Sahip Çık’ sloganıyla başlattığı ‘El Ele 1. Lig Kampanyası’nın lansmanına katıldı.

Divan Otel’de düzenlenen lansmana Başkan Seçer’in yanı sıra; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin milletvekilleri, oda ve dernek yöneticileri ile basın mensupları katıldı.

“Spor kulüpleri, hayatlarını idame ettirmek için  önemli bütçelere ihtiyaç duyarlar ”

Başlatılan kampanyanın Mersin İdman Yurdu’na katkı sağlamak adına değerli ve önemli olduğuna vurgu yaparak konuşmasına başlayan Başkan Vahap Seçer, “Spor kulüpleri hayatlarını idame ettirmek için büyük bütçelere ihtiyaç duyarlar. Uzun yıllardır profesyonel spor kulüplerinin döngüsünün sistemli ve istikrarlı bir şekilde sağlanması konusunda çok gayret sarf edildi. Bazı şeylerde istikrar sağlamak istiyorsanız istikrarlı temel atıp üzerine çıkmanız lazım” dedi.

“Kentin ileri gelenlerinin bu takıma sahip çıkması gerekiyor”

Mersin İdman Yurdu’na yaptıkları katkılardan söz eden Seçer, bu desteklerin gelecek dönemde de devam edeceğini vurguladı. Kulüp yöneticiliği de yaptığını söyleyen Seçer, çok zor bir alan olduğunu vurgulayarak, “Kulüp yetkililerine, ‘Siz bütçenizi yapın gelin konuşalım. Ben size yapacağım katkıyı baştan söyleyeyim. Siz de ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Hatta şunun da garantisini veriyorum. Size katkı sunacağım ama bunun üstüne de çıkabilir, aşağısı olmaz’ dedim, bunu da gerçekleştirdik. Bu yıl da aynı şekilde ve şunu söyledim ‘Bunu bir hamaset meselesi, bunu bir reklam meselesi yapmayın’ dedim” diye konuştu.

Mersin İdman Yurdu’nun daha üst başarıya ulaşabilmesi için kentin ileri gelenlerinin takıma sahip çıkması gerektiğini belirten Seçer, “Bu işler parayla oluyor. Reklam verecek, sponsorluk yapacak bir şekilde onunla bir illiyet kuracak, bir gelir aktaracak, bir ortam hazırlayacak” dedi. Kampanyanın başarılı geçmesini dilediğini belirten Seçer, “Asıl önemli olan daha büyük katkılar sağlayacak çalışmaları yapmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevcut koşullarımıza ve imkanlarımıza göre makul olan her türlü desteği Mersin İdman Yurduna vermeye hazırız” sözlerine yer verdi.

Lansman toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.