halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNİN KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI, 29 EKİM’DE BAŞLIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.10.2023 - 16:03, Güncelleme: 18.10.2023 - 16:03 2001+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNİN KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI, 29 EKİM’DE BAŞLIYOR

Toroslar Belediyesinin, bu yıl 15’incisini düzenleyeceği “Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın” kura çekimi yapıldı.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekimine, turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak kurumların temsilcileri katıldı. Turnuva tüzüğü ile ilgili detaylı bilgilerin verildiği ve kurum temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunulduğu toplantının ardından kura çekimine geçildi. 28 kurumun temsilcisi kuralarını çekerek gruplarını belirledi.   TURNUVA, 7 GRUPTA GERÇEKLEŞECEK 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında organize edilecek ve 7 grupta 28 kurumun mücadele edeceği turnuva; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Koray Aydın Stadı’nda düzenlenecek açılış maçı ile başlayacak. Turnuvanın final müsabakası da 3 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Korukent Mahallesi Bilge Kağan Futbol Sahası, Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi ve Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda oynanacak maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kuralları geçerli olacak. Sporseverler, turnuvanın tüzüğüne ve fikstürüne, önümüzdeki günlerde Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr web adresinde bulunun duyurular bölümünden ulaşabilecek.   BAŞKAN YILMAZ’DAN, EBEDİ DOSTLUK VURGUSU Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek geleneksel olarak düzenledikleri turnuvaya katılacak tüm kurumlara teşekkür etti. Turnuvanın, mücadele ruhunun yanında kurumlar arasında dostluk, birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Spor; dostluk ve kardeşliktir. Turnuvanın sonunda herkes şampiyon olmak ister ama önemli olan fair play ölçüsünde bir mücadele vermektir. Bu turnuvayla kurumlar arası diyalogun daha da artığını görmekteyiz. Bu da bizi son derece memnun etmektedir. Turnuvaya katılan tüm kurumlara başarılar diliyorum” dedi. Turnuvaya Katılacak Kurumlar ise şöyle; A Grubu; Toroslar Belediyesi, PTT Başmüdürlüğü, Toros Devlet Hastanesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü B Grubu; Sahil Güvenlik, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Akdeniz Bölge Komutanlığı C Grubu; Ceza İnfaz Kurumu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Tarsus Adliyesi, İŞKUR D Grubu; Gümrük, Akdeniz Belediyesi, Mersin Barosu, Mersin Üniversitesi E Grubu; Vergi Dairesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Mersin Şehir Hastanesi F Grubu; Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Tarsus Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofisi G Grubu; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, SGK, İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı
Toroslar Belediyesinin, bu yıl 15’incisini düzenleyeceği “Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın” kura çekimi yapıldı.

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan kura çekimine, turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak kurumların temsilcileri katıldı.

Turnuva tüzüğü ile ilgili detaylı bilgilerin verildiği ve kurum temsilcileriyle fikir alışverişinde bulunulduğu toplantının ardından kura çekimine geçildi. 28 kurumun temsilcisi kuralarını çekerek gruplarını belirledi.

 

TURNUVA, 7 GRUPTA GERÇEKLEŞECEK

3 Ocak Mersin’in Düşman İşgali’nden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında organize edilecek ve 7 grupta 28 kurumun mücadele edeceği turnuva; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Koray Aydın Stadı’nda düzenlenecek açılış maçı ile başlayacak. Turnuvanın final müsabakası da 3 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Korukent Mahallesi Bilge Kağan Futbol Sahası, Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi ve Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı’nda oynanacak maçlarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kuralları geçerli olacak.

Sporseverler, turnuvanın tüzüğüne ve fikstürüne, önümüzdeki günlerde Toroslar Belediyesinin www.toroslar-bld.gov.tr web adresinde bulunun duyurular bölümünden ulaşabilecek.

 

BAŞKAN YILMAZ’DAN, EBEDİ DOSTLUK VURGUSU

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek geleneksel olarak düzenledikleri turnuvaya katılacak tüm kurumlara teşekkür etti.

Turnuvanın, mücadele ruhunun yanında kurumlar arasında dostluk, birlik ve beraberliğin sağlanmasında büyük katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; “Spor; dostluk ve kardeşliktir. Turnuvanın sonunda herkes şampiyon olmak ister ama önemli olan fair play ölçüsünde bir mücadele vermektir. Bu turnuvayla kurumlar arası diyalogun daha da artığını görmekteyiz. Bu da bizi son derece memnun etmektedir. Turnuvaya katılan tüm kurumlara başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvaya Katılacak Kurumlar ise şöyle;

A Grubu; Toroslar Belediyesi, PTT Başmüdürlüğü, Toros Devlet Hastanesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü

B Grubu; Sahil Güvenlik, Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Akdeniz Bölge Komutanlığı

C Grubu; Ceza İnfaz Kurumu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Tarsus Adliyesi, İŞKUR

D Grubu; Gümrük, Akdeniz Belediyesi, Mersin Barosu, Mersin Üniversitesi

E Grubu; Vergi Dairesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü, Mersin Şehir Hastanesi

F Grubu; Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Tarsus Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Toprak Mahsulleri Ofisi

G Grubu; İl Milli Eğitim Müdürlüğü, SGK, İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.