halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CARETTALAR EVİNDE GALİP

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.04.2024 - 12:53, Güncelleme: 09.04.2024 - 12:53 1587 kez okundu.
 

CARETTALAR EVİNDE GALİP

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Türkiye Basketbol 1.Ligi 32. Hafta karşılaşmasında Sigortam.net’i konuk etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de karşılaşmayı izleyerek Carettalara tribünden destek verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol 1.Ligi (TBL) 32. hafta karşılaşmasında Sigortam.net’i konuk etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de karşılaşmayı izleyerek Carettalara tribünden destek verdi. Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başkan Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile birlikte izledi. MSK, rakibini affetmedi İlk periyotu 20-18 önde kapatan Carettalar, ikinci periyotta hücuma geçerek skoru 40-27 yaptı. Üçüncü periyotta da rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz, farkı 22’ye çıkararak 57-35 ile periyodu tamamladı. Son periyotta rakibinin kendisini yakalamasına fırsat vermeyen Carettalar 73-52 ile maçın galibi oldu. Sevim: “Önemli bir galibiyetti” Mac sonu konuşan MSK Baş Antrenörü Can Sevim, alınan galibiyetin bir üst lige çıkma yolunda önemli olduğuna dikkat çekerek, “Biz sağlıklı olduğumuz ve ortaya kendi oyunumuzu koyduğumuz sürece yenemeyeceğimiz kimse yok, bunu da herkese gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi. Maç boyunca çok iyi savunma yaptıklarını belirten Sevim, “Çok iyi mücadele verdik, hücumda da yapmamız gerekeni yaptık. Önemli bir galibiyetti. Bundan sonra sıralamada kaçıncı olduğumuza bakmaksızın Play-Off’da rakibimizi beklemeye başlıyoruz. Adım adım sonuna kadar gidip şampiyon olarak üst lige çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Türkiye Basketbol 1.Ligi 32. Hafta karşılaşmasında Sigortam.net’i konuk etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de karşılaşmayı izleyerek Carettalara tribünden destek verdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü (MSK) Türkiye Basketbol 1.Ligi (TBL) 32. hafta karşılaşmasında Sigortam.net’i konuk etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de karşılaşmayı izleyerek Carettalara tribünden destek verdi.

Edip Buran Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başkan Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile birlikte izledi.

MSK, rakibini affetmedi

İlk periyotu 20-18 önde kapatan Carettalar, ikinci periyotta hücuma geçerek skoru 40-27 yaptı. Üçüncü periyotta da rakibi karşısında üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz, farkı 22’ye çıkararak 57-35 ile periyodu tamamladı. Son periyotta rakibinin kendisini yakalamasına fırsat vermeyen Carettalar 73-52 ile maçın galibi oldu.

Sevim: “Önemli bir galibiyetti”

Mac sonu konuşan MSK Baş Antrenörü Can Sevim, alınan galibiyetin bir üst lige çıkma yolunda önemli olduğuna dikkat çekerek, “Biz sağlıklı olduğumuz ve ortaya kendi oyunumuzu koyduğumuz sürece yenemeyeceğimiz kimse yok, bunu da herkese gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi. Maç boyunca çok iyi savunma yaptıklarını belirten Sevim, “Çok iyi mücadele verdik, hücumda da yapmamız gerekeni yaptık. Önemli bir galibiyetti. Bundan sonra sıralamada kaçıncı olduğumuza bakmaksızın Play-Off’da rakibimizi beklemeye başlıyoruz. Adım adım sonuna kadar gidip şampiyon olarak üst lige çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.