halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ BOZAN: “AKP, MECLİS’E HAYALET VEKİL GÖNDERDİ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.02.2024 - 17:58, Güncelleme: 28.02.2024 - 17:58 907 kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BOZAN: “AKP, MECLİS’E HAYALET VEKİL GÖNDERDİ”

DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, Meclis’in dünkü oturumunda ‘toplantı yeter sayısı’nın arandığı esnada AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin Genel Kurul’da bulunmadığı halde oturumdaymış gibi gösterilmeye çalışılmasına tepki gösterdi

Bozan, “Seçimlere hayalet seçmenleri karıştıranlar, bu Meclis’e de hayalet vekil gönderdi” dedi. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, DEM Parti’nin dün Meclis’e sunduğu önergede, ‘toplantı yeter sayısı’nın arandığı esnada AKP’li Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin oturumda bulunmamasına rağmen oturumda gösterilmeye çalışılmasına “sahtekarlık” ifadesiyle cevap verdi. Bozan, “Ne yazık ki ki; şu an bu Meclis’te sahtekarlar bulunuyor” dedi. “ŞU AN BU MECLİS’TE SAHTEKARLAR VAR” “Dün bu Meclis’te milyonların gözü önünde, canlı yayında büyük bir sahtekarlık yapıldı” diyerek sözlerine başlayan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, şöyle devam etti: “Ne yazık ki; şu anda bu Meclis’te sahtekarlar var. Dün, Meclis’e bir önerge sunmuştuk. Bu önergenin görüşmeleri esnasında ‘toplantı yeter sayısı’ arandı. Seçimlere hayalet seçmenleri karıştıranlar, Meclis’e de hayalet vekil gönderdiler. Yoklama esnasında yapılan bir fırıldaklıkla AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati Meclis’te olmamasına rağmen Meclis’teymiş gibi gösterildi. Bu sahtekarlığı kim yapmışsa Allah onu ıslah etsin, bu sahtekarlığı kim yapmışsa Allah onu bildiği gibi yapsın. AKP grubuna sesleniyorum. Bu rezaleti yapanı açıklamadığınız ve özür dilemediğiniz sürece hepiniz bu sahtekarlığa ortaksınız. Sayın Başkan; siz de bu sahtekarlığı dün gülerek karşıladığınız, gereğini yapmayıp normalleştirdiğiniz için bu sahtekarlığı örtbas eden kişi olarak kayıtlara geçeceksiniz”.
DEM Parti Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, Meclis’in dünkü oturumunda ‘toplantı yeter sayısı’nın arandığı esnada AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin Genel Kurul’da bulunmadığı halde oturumdaymış gibi gösterilmeye çalışılmasına tepki gösterdi

Bozan, “Seçimlere hayalet seçmenleri karıştıranlar, bu Meclis’e de hayalet vekil gönderdi” dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) Mersin Milletvekili Av. Ali Bozan, DEM Parti’nin dün Meclis’e sunduğu önergede, ‘toplantı yeter sayısı’nın arandığı esnada AKP’li Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin oturumda bulunmamasına rağmen oturumda gösterilmeye çalışılmasına “sahtekarlık” ifadesiyle cevap verdi. Bozan, “Ne yazık ki ki; şu an bu Meclis’te sahtekarlar bulunuyor” dedi.

“ŞU AN BU MECLİS’TE SAHTEKARLAR VAR”

“Dün bu Meclis’te milyonların gözü önünde, canlı yayında büyük bir sahtekarlık yapıldı” diyerek sözlerine başlayan DEM Parti Mersin Milletvekili Ali Bozan, şöyle devam etti:

“Ne yazık ki; şu anda bu Meclis’te sahtekarlar var. Dün, Meclis’e bir önerge sunmuştuk. Bu önergenin görüşmeleri esnasında ‘toplantı yeter sayısı’ arandı. Seçimlere hayalet seçmenleri karıştıranlar, Meclis’e de hayalet vekil gönderdiler. Yoklama esnasında yapılan bir fırıldaklıkla AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati Meclis’te olmamasına rağmen Meclis’teymiş gibi gösterildi. Bu sahtekarlığı kim yapmışsa Allah onu ıslah etsin, bu sahtekarlığı kim yapmışsa Allah onu bildiği gibi yapsın. AKP grubuna sesleniyorum. Bu rezaleti yapanı açıklamadığınız ve özür dilemediğiniz sürece hepiniz bu sahtekarlığa ortaksınız. Sayın Başkan; siz de bu sahtekarlığı dün gülerek karşıladığınız, gereğini yapmayıp normalleştirdiğiniz için bu sahtekarlığı örtbas eden kişi olarak kayıtlara geçeceksiniz”.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.