halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN İNSAN KAYNAKLARI ÇALIŞTAY RAPORU HAZIRLANIYOR

Ekonomi (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.06.2023 - 17:25, Güncelleme: 13.06.2023 - 17:25 9910+ kez okundu.
 

MERSİN İNSAN KAYNAKLARI ÇALIŞTAY RAPORU HAZIRLANIYOR

4 Mayıs 2023 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mersin İnsan Kaynakları Çalıştayı’na, 200’den fazla temsilci katılım sağlamıştı.

‘İstihdam, işsizlik, girişimcilik, iş arayan öğrencilere yönelik hizmetler, işverenlere, çalışanlara yönelik hizmetler’ gibi konu başlıklarının tartışıldığı çalıştayın sonuç raporu için harekete geçildi. 31 Mayıs 2023 tarihinde Kariyer Merkezi ev sahipliğinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen planlama toplantısına kentteki üniversiteler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Geleceğe hazırlık için rapor, başvuru kaynağı olacak Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Şube Müdürü Serkan Özada planlama toplantısında, kurumlar arası işbirliğine dayalı olarak kamu kurumları, üniversiteler, odalar, sivil toplum kuruluşları, özel sektör temsilcileri, iş arayanlar ve öğrencilerin geniş katılımı ile İnsan Kaynakları alanında büyük bir çalışmaya imza attıklarının altını çizdi. Pandemi ve dijital dönüşüm sürecinin iş hayatında büyük bir değişime yol açtığını belirten Özada; işlerin tanımı, içerikleri, çalışma şekilleri, başarılı olmak için gerekli yetkinlikler gibi birçok noktada, Mersin’in kendisini yeniden değerlendirmesinin öneminden bahsetti. Çalıştayın sonuç raporunu hazırlamak üzere, moderatörler ve masa liderleri ile planlama toplantısını gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Özada, çıkacak raporun hem akademik, hem de pratik çerçevede ilgili kurum ve kuruluşlar ile kamuoyu için başvuru kaynağı niteliğinde olmasını amaçladıklarını belirtti.
4 Mayıs 2023 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Mersin İnsan Kaynakları Çalıştayı’na, 200’den fazla temsilci katılım sağlamıştı.

‘İstihdam, işsizlik, girişimcilik, iş arayan öğrencilere yönelik hizmetler, işverenlere, çalışanlara yönelik hizmetler’ gibi konu başlıklarının tartışıldığı çalıştayın sonuç raporu için harekete geçildi. 31 Mayıs 2023 tarihinde Kariyer Merkezi ev sahipliğinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen planlama toplantısına kentteki üniversiteler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Geleceğe hazırlık için rapor, başvuru kaynağı olacak

Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Şube Müdürü Serkan Özada planlama toplantısında, kurumlar arası işbirliğine dayalı olarak kamu kurumları, üniversiteler, odalar, sivil toplum kuruluşları, özel sektör temsilcileri, iş arayanlar ve öğrencilerin geniş katılımı ile İnsan Kaynakları alanında büyük bir çalışmaya imza attıklarının altını çizdi. Pandemi ve dijital dönüşüm sürecinin iş hayatında büyük bir değişime yol açtığını belirten Özada; işlerin tanımı, içerikleri, çalışma şekilleri, başarılı olmak için gerekli yetkinlikler gibi birçok noktada, Mersin’in kendisini yeniden değerlendirmesinin öneminden bahsetti.

Çalıştayın sonuç raporunu hazırlamak üzere, moderatörler ve masa liderleri ile planlama toplantısını gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Özada, çıkacak raporun hem akademik, hem de pratik çerçevede ilgili kurum ve kuruluşlar ile kamuoyu için başvuru kaynağı niteliğinde olmasını amaçladıklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.