halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUSLULAR EKMEĞİ 1 LİRADAN ALARAK RAMAZAN’I KARŞILADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.03.2024 - 22:52, Güncelleme: 12.03.2024 - 22:52 882+ kez okundu.
 

TARSUSLULAR EKMEĞİ 1 LİRADAN ALARAK RAMAZAN’I KARŞILADI

Tarsus halkı iftarın ilk günü, Tarsus Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca 210 gram ekmeği 1 TL’den vatandaşlara sunması üzerine Belediye Ekmek Fırınlarına yoğun ilgi gösterdi.

Tarsuslular, piyasada 9 TL’den satılan ekmek fiyatlarından sonra Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleriyle üretilen Türkiye’nin uygun fiyatlı ekmeği ile iftarını açtı. Ayrıca belediye tarafından ekmeklerin tüm hanelere ulaştırılması için köylere de ulaşımı sağlandı. Ramazan Ayı sebebiyle vatandaşlara destek olmak için harekete geçen Tarsus Belediyesi, Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye Halk Ekmek Fırınlarında vatandaşlara sunmaya başladı. Tarsuslular sağlıklı koşullarda üretilen Türkiye’nin uygun fiyatlı ekmek hizmeti için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti. Askıda ekmek uygulaması için vatandaşlar tarafından binlerce ekmek bağışı gerçekleştirildi. Ayrıca iftar öncesi vatandaşlara iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirildi. “HALKIMIZA EKMEĞİ 1 TL’DEN ULAŞTIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan halkın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, “Zorlu ekonomik şartlar altında ezilen, yoksullaşan ve neredeyse evine ekmek götüremeyecek derecede mağduriyet yaşayan halkımıza ekmeği 1 TL’den ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bu iyi niyetli adımımız karşısında ekmeği uygun fiyatta vermemizden ötürü şikayetlenenler olsa da biz ekmeği Ramazan Ayı ve bayram boyunca 1 TL’den halkımıza sunacağız.” şeklinde açıkladı. “BELEŞE EKMEK ALIYORUZ” Ekmeğin fiyatından memnuniyetlerini dile getiren bir vatandaş “Beleşe ekmek alıyoruz. 10 TL’ye alacağım ekmeği 1’TL’den alıyorum. Tarsuslu olarak çok çok memnunuz.  Sağ olsunlar var olsunlar.” dedi. “EKONOMİK AÇIDAN GÜZEL BİR DESTEK” Ailelere büyük bir katkı olduğunu kaydeden Başkan Bozdoğan “9 TL’den alacağımız ekmeği 1 TL’den alıyoruz. Ekonomik açıdan güzel bir destek,  ev ekonomisine daha da katkılı. Başkanımızın kendisine teşekkür ediyorum, hem gençlerimize hem de ailelere ekonomik açıdan destek sağladığı için.” ifadelerini kullandı. “BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ” Teşekkürlerini ileten bir başka vatandaş, “Başkanımız bizim için çok değerli. Harcadılar bence başkanımızı. Her zaman yanındayız. Yapılan ekmekten çok memnunuz, Allah razı olsun teşekkür ederiz.” diye ifade etti. “YAPTIĞI TÜM HİZMETLER İÇİN ONA MİNNETTARIZ” Başkan Bozdoğan’a minnettar olduğunu belirten bir diğer vatandaş, “Ekonomik olarak dar gelirli vatandaşlar için çok güzel bir hizmet. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yaptığı tüm hizmetler için ona minnettarız.  Sağ olsun var olsun.” şeklinde ifade etti.  
Tarsus halkı iftarın ilk günü, Tarsus Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca 210 gram ekmeği 1 TL’den vatandaşlara sunması üzerine Belediye Ekmek Fırınlarına yoğun ilgi gösterdi.

Tarsuslular, piyasada 9 TL’den satılan ekmek fiyatlarından sonra Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleriyle üretilen Türkiye’nin uygun fiyatlı ekmeği ile iftarını açtı. Ayrıca belediye tarafından ekmeklerin tüm hanelere ulaştırılması için köylere de ulaşımı sağlandı.

Ramazan Ayı sebebiyle vatandaşlara destek olmak için harekete geçen Tarsus Belediyesi, Türkiye’nin en uygun fiyatlı ekmeğini her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye Halk Ekmek Fırınlarında vatandaşlara sunmaya başladı. Tarsuslular sağlıklı koşullarda üretilen Türkiye’nin uygun fiyatlı ekmek hizmeti için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür etti. Askıda ekmek uygulaması için vatandaşlar tarafından binlerce ekmek bağışı gerçekleştirildi. Ayrıca iftar öncesi vatandaşlara iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

“HALKIMIZA EKMEĞİ 1 TL’DEN ULAŞTIRMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan halkın her zaman yanında olduğunu vurgulayarak, “Zorlu ekonomik şartlar altında ezilen, yoksullaşan ve neredeyse evine ekmek götüremeyecek derecede mağduriyet yaşayan halkımıza ekmeği 1 TL’den ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim bu iyi niyetli adımımız karşısında ekmeği uygun fiyatta vermemizden ötürü şikayetlenenler olsa da biz ekmeği Ramazan Ayı ve bayram boyunca 1 TL’den halkımıza sunacağız.” şeklinde açıkladı.

“BELEŞE EKMEK ALIYORUZ”

Ekmeğin fiyatından memnuniyetlerini dile getiren bir vatandaş “Beleşe ekmek alıyoruz. 10 TL’ye alacağım ekmeği 1’TL’den alıyorum. Tarsuslu olarak çok çok memnunuz.  Sağ olsunlar var olsunlar.” dedi.

“EKONOMİK AÇIDAN GÜZEL BİR DESTEK”

Ailelere büyük bir katkı olduğunu kaydeden Başkan Bozdoğan “9 TL’den alacağımız ekmeği 1 TL’den alıyoruz. Ekonomik açıdan güzel bir destek,  ev ekonomisine daha da katkılı. Başkanımızın kendisine teşekkür ediyorum, hem gençlerimize hem de ailelere ekonomik açıdan destek sağladığı için.” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Teşekkürlerini ileten bir başka vatandaş, “Başkanımız bizim için çok değerli. Harcadılar bence başkanımızı. Her zaman yanındayız. Yapılan ekmekten çok memnunuz, Allah razı olsun teşekkür ederiz.” diye ifade etti.

“YAPTIĞI TÜM HİZMETLER İÇİN ONA MİNNETTARIZ”

Başkan Bozdoğan’a minnettar olduğunu belirten bir diğer vatandaş, “Ekonomik olarak dar gelirli vatandaşlar için çok güzel bir hizmet. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Yaptığı tüm hizmetler için ona minnettarız.  Sağ olsun var olsun.” şeklinde ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.