halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN EMNİYETİ ASAYİŞİ SAĞLIYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.01.2024 - 11:10, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:10 8195+ kez okundu.
 

MERSİN EMNİYETİ ASAYİŞİ SAĞLIYOR

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda mersinde meydana gelen hırsızlık, uyuşturucu madde ve sosyal medyada silah teşhiri gibi suçlara karışan şahıslara yönelik 8 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda ilçede meydana gelen hırsızlık, uyuşturucu madde ve sosyal medyada silah teşhiri gibi suçlara karışan şahıslara yönelik ilçenin Barbaros Mahallesinde bulunan 8 adrese eş zamanlı operasyon yapılmış, yapılan operasyonda; 227 adet Exctacy Hap, 334 adet Gerica Sentetik Ecza Hapı, 1 adet Tab ,1 Tabanca, 1 adet Av Tüfeği ele geçirilmiştir. İkametlerde yapılan aramalarında suç unsurları tespit edilen M.Y, M.K, M.G. ve L.G. isimli 4 şüpheli şahıs yakalanmış. şahıslar hakkında Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, 6136 SKM, uyuşturucu madde ve ruhsatsız ateşli silah bulundurma hakkında adli ve idari işlem başlatılmış, uyuşturucu madde ile yakalanan M.K. ve M.G. isimli şahıslar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğine teslim edilmiştir. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda mersinde meydana gelen hırsızlık, uyuşturucu madde ve sosyal medyada silah teşhiri gibi suçlara karışan şahıslara yönelik 8 adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda ilçede meydana gelen hırsızlık, uyuşturucu madde ve sosyal medyada silah teşhiri gibi suçlara karışan şahıslara yönelik ilçenin Barbaros Mahallesinde bulunan 8 adrese eş zamanlı operasyon yapılmış, yapılan operasyonda;

227 adet Exctacy Hap, 334 adet Gerica Sentetik Ecza Hapı, 1 adet Tab ,1 Tabanca, 1 adet Av Tüfeği ele geçirilmiştir.

İkametlerde yapılan aramalarında suç unsurları tespit edilen M.Y, M.K, M.G. ve L.G. isimli 4 şüpheli şahıs yakalanmış. şahıslar hakkında Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, 6136 SKM, uyuşturucu madde ve ruhsatsız ateşli silah bulundurma hakkında adli ve idari işlem başlatılmış, uyuşturucu madde ile yakalanan M.K. ve M.G. isimli şahıslar Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğine teslim edilmiştir.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.