halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP MERSİN’DE HEDEF 13 İLÇEDE SEÇİMLERİ KAZANMAK

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.02.2024 - 11:18, Güncelleme: 12.02.2024 - 11:18 1072+ kez okundu.
 

CHP MERSİN’DE HEDEF 13 İLÇEDE SEÇİMLERİ KAZANMAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Seçimler öncesi sık sık tekrarlanacak değerlendirme toplantılarında kampanya döneminde yapılması gereken tüm çalışmalar detayları ile masaya yatırılıyor. Toplantıların hedefi ise 31 Mart akşamı tüm sandıklardan zafer ile çıkmak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Seçimler öncesi sık sık tekrarlanacak değerlendirme toplantılarında kampanya döneminde yapılması gereken tüm çalışmalar detayları ile masaya yatırılıyor. Toplantıların hedefi ise 31 Mart akşamı tüm sandıklardan zafer ile çıkmak  Önceki gün Marde Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, tüm ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, ilçe belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi sorumluları katıldı. “Halka hizmet ile geçen 5 yılı vatandaşlarımıza anlatarak yeni zaferlere imza atacağımıza eminim” Toplantıda yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimlerin tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, yetkili tüm kurulların bu bilinç ve sorumluluk il çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini söyledi. Mersin örgütü olarak partinin tüm kadrolarının gece-gündüz yağmur-çamur demeden tüm adayların başarısı için çalışacağını ifade eden Ömür “Mersin’de başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in hizmetleri olmak üzere, halka hizmet ile geçen 5 yılı vatandaşlarımıza anlatarak yeni zaferlere imza atacağımıza eminim” dedi. Toplantıların amacının başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere mevcut CHP’li belediyelerin oy oranını yükseltmek ve mümkün olduğunca çok ilçede belediyeleri CHP’li başkanlar tarafından yönetilmesini sağlamak olduğunu aktaran Ömür, “Gücümüzü, enerjimizi en verimli şekilde kullanmak için planlı, mahallelerin nüfus yoğunluğu ve demografik yapısına göre planlama yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. İlçelerimizde de bunun bir çalışmasını yaptık, başlattık. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, il ve ilçe örgütlerimiz ve ilçe belediye başkan adaylarımız ile uyumlu ve entegre bir şekilde bu çalışmayı yapacağız” diye konuştu. “Mahalle mahalle, ev ev, kadın-erkek, genç-yaşlı herkese ve her kesime ulaşıp oylarına talip olacağız” Söz konusu çalışmayı genel seçimler öncesinde de gerçekleştirdiklerini ve Mersin özelinde başarılı bir sonuç aldıklarını dile getiren Ömür “Entegre, organize ve planlı olarak genel seçimlerde başlattığımız o başarılı ve özellikle seçim gününde sonuçların aktarılması yönündeki kusursuz çalışmayı yerel seçimde daha da iyi şekilde tekrarlamak istiyoruz. 31 Mart akşamı Mersin’de tüm belediyelerin CHP’li arkadaşlarımız tarafından kazanılması için yılmadan, usanmadan tüm örgütlerimizle birlikte mahalle mahalle, ev ev, kadın-erkek, genç-yaşlı herkese ve her kesime ulaşıp oylarına talip olacağız” ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Seçimler öncesi sık sık tekrarlanacak değerlendirme toplantılarında kampanya döneminde yapılması gereken tüm çalışmalar detayları ile masaya yatırılıyor. Toplantıların hedefi ise 31 Mart akşamı tüm sandıklardan zafer ile çıkmak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü tarafından, yaklaşan yerel seçimler öncesi il ve ilçe başkanlıkları, belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi yöneticileri ile değerlendirme toplantısı yapıldı. Seçimler öncesi sık sık tekrarlanacak değerlendirme toplantılarında kampanya döneminde yapılması gereken tüm çalışmalar detayları ile masaya yatırılıyor. Toplantıların hedefi ise 31 Mart akşamı tüm sandıklardan zafer ile çıkmak 

Önceki gün Marde Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, tüm ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, ilçe belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezi sorumluları katıldı.

“Halka hizmet ile geçen 5 yılı vatandaşlarımıza anlatarak yeni zaferlere imza atacağımıza eminim”

Toplantıda yaptığı konuşmada yaklaşan yerel seçimlerin tüm Türkiye için büyük önem taşıdığını belirten CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, yetkili tüm kurulların bu bilinç ve sorumluluk il çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini söyledi. Mersin örgütü olarak partinin tüm kadrolarının gece-gündüz yağmur-çamur demeden tüm adayların başarısı için çalışacağını ifade eden Ömür “Mersin’de başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in hizmetleri olmak üzere, halka hizmet ile geçen 5 yılı vatandaşlarımıza anlatarak yeni zaferlere imza atacağımıza eminim” dedi.

Toplantıların amacının başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere mevcut CHP’li belediyelerin oy oranını yükseltmek ve mümkün olduğunca çok ilçede belediyeleri CHP’li başkanlar tarafından yönetilmesini sağlamak olduğunu aktaran Ömür, “Gücümüzü, enerjimizi en verimli şekilde kullanmak için planlı, mahallelerin nüfus yoğunluğu ve demografik yapısına göre planlama yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yapacağız. İlçelerimizde de bunun bir çalışmasını yaptık, başlattık. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız, il ve ilçe örgütlerimiz ve ilçe belediye başkan adaylarımız ile uyumlu ve entegre bir şekilde bu çalışmayı yapacağız” diye konuştu.

“Mahalle mahalle, ev ev, kadın-erkek, genç-yaşlı herkese ve her kesime ulaşıp oylarına talip olacağız”

Söz konusu çalışmayı genel seçimler öncesinde de gerçekleştirdiklerini ve Mersin özelinde başarılı bir sonuç aldıklarını dile getiren Ömür “Entegre, organize ve planlı olarak genel seçimlerde başlattığımız o başarılı ve özellikle seçim gününde sonuçların aktarılması yönündeki kusursuz çalışmayı yerel seçimde daha da iyi şekilde tekrarlamak istiyoruz. 31 Mart akşamı Mersin’de tüm belediyelerin CHP’li arkadaşlarımız tarafından kazanılması için yılmadan, usanmadan tüm örgütlerimizle birlikte mahalle mahalle, ev ev, kadın-erkek, genç-yaşlı herkese ve her kesime ulaşıp oylarına talip olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.