halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN KOCAMAZ ANAMUR’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.09.2023 - 12:23, Güncelleme: 21.09.2023 - 12:23 1662+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN KOCAMAZ ANAMUR’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz TBMM’nin tatil olması ile birlikte seçim bölgesi Mersin’de ziyaretlerini sürdürüyor.

Kocamaz Bu kapsamda Anamur’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaş ve esnaflarla ile bir araya geldi, Oda ziyaretleri gerçekleştirdi ve muz üreticilerinin sorunlarını dinledi. Tarladaki çiftçiden mağaza işleten esnafa kadar herkesi ziyaret ederek taleplerini belirleyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinliyor. Seçim bölgesi Mersin’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde takip eden Kocamaz, Anamur ziyaretinde önce İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ile birlikte ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Ardından parti yönetim ile birlikte Ovabaşı Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla ülke gündemiyle ilgili sohbet etti. İş insanı Kılıç Entegre Tesisleri sahibi Ali Haydar Kılıç’ın yapmış olduğu tesisleri incelemelerde bulunan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, burada Muz üreticilerinin sorunlarını dinledi. Yaşanan ekonomi zorluklarından ve girdi fiyatlarındaki artışın çok yüksek olmasından dert yanan muz üreticileri, üretilen ürünlerin yapılan masraflarla kıyaslandığında çok düşük olduğunu ve vatandaşların bu ekonomik şartlarda muz bile alamadığını belirttiler. Ziyaretlerine Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası’nı ziyareti ile devam eden Kocamaz, Esnafların sıkıntısının her yerde aynı olduğunu, hayat pahalılığından, enflasyondan ve satın alma gücünün azalmasından dolayı çok zorluk çektiklerini ifade etti. Anamur İskele mevkiindeki esnaflarını da ziyaret eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, esnafın öneri ve taleplerini dinledi. Sadece seçimden seçime değil her zaman esnaf ve vatandaşın yanında olduklarını anlatan Kocamaz , esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Kocamaz, burada yaptığı konuşmada, sürekli sahada, vatandaşların dertleriyle dertlenip, Mersin’in gelişimi için birlikte çaba sarf edeceklerini belirterek, kente hizmet üretmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 14 ve 28 Mayısta gerçekleşen genel seçimlerin değerlendirmesini yaparak haksız bir rekabet içerisinde bir seçim yaşandığını söyledi. Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetlerin kendi dönemlerinde yapıldığını vurgulayan Kocamaz, “Birleşirsek çok oluruz, ayrılırsak yok oluruz” diyerek gerçekleşecek olan 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti olarak Mersin Büyükşehir ve 13 İlçe belediyesini alacaklarını ve görülmemiş hizmetlere devam edeceklerinin altınızı çizdi. Kocamaz Anamur ziyareti kapsamında Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Gök’ün ailesini ziyaret ederek babası Sabri Gök’e başsağlığı diledi.
Her fırsatta esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz TBMM’nin tatil olması ile birlikte seçim bölgesi Mersin’de ziyaretlerini sürdürüyor.

Kocamaz Bu kapsamda Anamur’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaş ve esnaflarla ile bir araya geldi, Oda ziyaretleri gerçekleştirdi ve muz üreticilerinin sorunlarını dinledi.

Tarladaki çiftçiden mağaza işleten esnafa kadar herkesi ziyaret ederek taleplerini belirleyen İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet ederek isteklerini dinliyor.

Seçim bölgesi Mersin’de yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları yerinde takip eden Kocamaz, Anamur ziyaretinde önce İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ile birlikte ilçe binasında partililerle bir araya geldi.

Ardından parti yönetim ile birlikte Ovabaşı Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla ülke gündemiyle ilgili sohbet etti.

İş insanı Kılıç Entegre Tesisleri sahibi Ali Haydar Kılıç’ın yapmış olduğu tesisleri incelemelerde bulunan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, burada Muz üreticilerinin sorunlarını dinledi.

Yaşanan ekonomi zorluklarından ve girdi fiyatlarındaki artışın çok yüksek olmasından dert yanan muz üreticileri, üretilen ürünlerin yapılan masraflarla kıyaslandığında çok düşük olduğunu ve vatandaşların bu ekonomik şartlarda muz bile alamadığını belirttiler.

Ziyaretlerine Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası’nı ziyareti ile devam eden Kocamaz, Esnafların sıkıntısının her yerde aynı olduğunu, hayat pahalılığından, enflasyondan ve satın alma gücünün azalmasından dolayı çok zorluk çektiklerini ifade etti.

Anamur İskele mevkiindeki esnaflarını da ziyaret eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, esnafın öneri ve taleplerini dinledi.

Sadece seçimden seçime değil her zaman esnaf ve vatandaşın yanında olduklarını anlatan Kocamaz , esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Kocamaz, burada yaptığı konuşmada, sürekli sahada, vatandaşların dertleriyle dertlenip, Mersin’in gelişimi için birlikte çaba sarf edeceklerini belirterek, kente hizmet üretmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 14 ve 28 Mayısta gerçekleşen genel seçimlerin değerlendirmesini yaparak haksız bir rekabet içerisinde bir seçim yaşandığını söyledi.

Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetlerin kendi dönemlerinde yapıldığını vurgulayan Kocamaz, “Birleşirsek çok oluruz, ayrılırsak yok oluruz” diyerek gerçekleşecek olan 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti olarak Mersin Büyükşehir ve 13 İlçe belediyesini alacaklarını ve görülmemiş hizmetlere devam edeceklerinin altınızı çizdi.

Kocamaz Anamur ziyareti kapsamında Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Gök’ün ailesini ziyaret ederek babası Sabri Gök’e başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.