halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KÜLTÜR VE SANAT EVİ KURSİYERLERİNİN ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.12.2023 - 16:35, Güncelleme: 28.12.2023 - 16:35 684+ kez okundu.
 

KÜLTÜR VE SANAT EVİ KURSİYERLERİNİN ÜRÜNLERİ SERGİLENDİ

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evleri’nde kursiyer kadınların el emeği göz nuru ile ortaya çıkardıkları birbirinden güzel ve renkli kıyafet ve çantalar, biçki, dikiş, nakış ve oyma işleri, el işi ve örme oyuncaklar, takı tasarım ve aksesuar ürünleri, kentin en büyük alışveriş merkezlerinden birinde kurulan sergide beğeniye sunuldu.

Kent merkezinin en işlek noktasında hizmete açtığı ‘Kadın Emeği Diyarını’ ücretsiz şekilde üreten kadınların hizmetine sunan, toprağı işleyip yerli ve organik tarımsal üretime kadınların el atmasını sağlayan ve açtığı kurs ve eğitimlerle kadınları meslek sahibi yapan Akdeniz Belediyesi, üreten ve katma değer yaratan Akdenizli kadınlar için hizmetlerine her geçen gün yenisini ekliyor. Mersin’in en işlek ve her dakika kalabalık olan büyük bir alışveriş merkezinde kurulan ve 2 gün sürecek sergide, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evleri’nde kurs ve eğitim alan yüzlerce kursiyer kadının el emeği göz nuru ile ortaya çıkardıkları kıyafet ve çantalar, biçki, dikiş, nakış ve oyma işleri, el işi oyuncaklar, takı tasarım, aksesuar ve hediyelik ürünler; hem beğeniye hem de satışa sunuldu. Kurs öğretmenlerinin gerçekleştirdiği satıştan elde edilecek gelir, kursiyer kadınlara ulaştırılacak. “Üreten kadınlara destek için buradayız” Sergi hakkında açıklama yapan Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evi öğretmenlerinden Gizem Baz; “Akdenizli kadınlarımızın yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünlerimizi sergilemek için buradayız. Yüzlerce kursiyerimizin ürettiği binlerce ürün burada sergileniyor. Kadınlarımızın hazırladığı ürünlerin satışını yaparak, hem onlara destek olmak hem de kazanç elde etmelerini sağlamak için buradayız” dedi. Mezitli Viranşehir’de ikamet ettiğini ve sergiyi beğeniyle gezdiğini ifade eden Asiye Ersen ise, “Akdenizli kursiyer kadınların el emeği göz nuru ürünlerini çok beğendim. Harika ürünler, hepsinin emeğine sağlık. Hepsine teşekkür ediyoruz, iyi ki varlar. Bizler de burada alışveriş yapmayı çok seviyoruz, her gün öğlen arası buradayız. Kadınlarımızı da sonsuz destekliyorum” ifadelerini kullandı.
Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evleri’nde kursiyer kadınların el emeği göz nuru ile ortaya çıkardıkları birbirinden güzel ve renkli kıyafet ve çantalar, biçki, dikiş, nakış ve oyma işleri, el işi ve örme oyuncaklar, takı tasarım ve aksesuar ürünleri, kentin en büyük alışveriş merkezlerinden birinde kurulan sergide beğeniye sunuldu.

Kent merkezinin en işlek noktasında hizmete açtığı ‘Kadın Emeği Diyarını’ ücretsiz şekilde üreten kadınların hizmetine sunan, toprağı işleyip yerli ve organik tarımsal üretime kadınların el atmasını sağlayan ve açtığı kurs ve eğitimlerle kadınları meslek sahibi yapan Akdeniz Belediyesi, üreten ve katma değer yaratan Akdenizli kadınlar için hizmetlerine her geçen gün yenisini ekliyor.

Mersin’in en işlek ve her dakika kalabalık olan büyük bir alışveriş merkezinde kurulan ve 2 gün sürecek sergide, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evleri’nde kurs ve eğitim alan yüzlerce kursiyer kadının el emeği göz nuru ile ortaya çıkardıkları kıyafet ve çantalar, biçki, dikiş, nakış ve oyma işleri, el işi oyuncaklar, takı tasarım, aksesuar ve hediyelik ürünler; hem beğeniye hem de satışa sunuldu. Kurs öğretmenlerinin gerçekleştirdiği satıştan elde edilecek gelir, kursiyer kadınlara ulaştırılacak.

“Üreten kadınlara destek için buradayız”

Sergi hakkında açıklama yapan Özgürlük Mahallesi Kültür ve Sanat Evi öğretmenlerinden Gizem Baz; “Akdenizli kadınlarımızın yapmış olduğu el emeği göz nuru ürünlerimizi sergilemek için buradayız. Yüzlerce kursiyerimizin ürettiği binlerce ürün burada sergileniyor. Kadınlarımızın hazırladığı ürünlerin satışını yaparak, hem onlara destek olmak hem de kazanç elde etmelerini sağlamak için buradayız” dedi.

Mezitli Viranşehir’de ikamet ettiğini ve sergiyi beğeniyle gezdiğini ifade eden Asiye Ersen ise, “Akdenizli kursiyer kadınların el emeği göz nuru ürünlerini çok beğendim. Harika ürünler, hepsinin emeğine sağlık. Hepsine teşekkür ediyoruz, iyi ki varlar. Bizler de burada alışveriş yapmayı çok seviyoruz, her gün öğlen arası buradayız. Kadınlarımızı da sonsuz destekliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.