halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS TSO’DA EKONOMİ MERCEK ALTINA ALINDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.02.2024 - 12:09, Güncelleme: 16.02.2024 - 12:09 1107+ kez okundu.
 

TARSUS TSO’DA EKONOMİ MERCEK ALTINA ALINDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomi Gazetesi ve Sertrans Lojistik işbirliğiyle düzenlediği Ticarette Yeni Ufuklar Paneli gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ın yaptığı panelde Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Yayın Koordinatörü Vahap Munyar ile birlikte Türkiye ve dünya ekonomisi, makro ekonomik göstergeler, seçim sonrası ve 2024 yılı öngörülerini aktardı. Küresel ekonomi ve dış ticaretteki gelişmeleri yorumlayan panelistler daha sonra iş dünyasından gelen soruları yanıtladı. İnteraktif ortamda gerçekleşen panelde ayrıca Tarsus ve bölge ekonomisindeki gelişmelere ve iş dünyasının beklentilerine dikkat çekildi. Program öncesi Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde de incelemelerde bulunan Güldağ ve Munyar Başkan Koçak’tan detaylı bilgi aldı.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomi Gazetesi ve Sertrans Lojistik işbirliğiyle düzenlediği Ticarette Yeni Ufuklar Paneli gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ın yaptığı panelde Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Yayın Koordinatörü Vahap Munyar ile birlikte Türkiye ve dünya ekonomisi, makro ekonomik göstergeler, seçim sonrası ve 2024 yılı öngörülerini aktardı.

Küresel ekonomi ve dış ticaretteki gelişmeleri yorumlayan panelistler daha sonra iş dünyasından gelen soruları yanıtladı.

İnteraktif ortamda gerçekleşen panelde ayrıca Tarsus ve bölge ekonomisindeki gelişmelere ve iş dünyasının beklentilerine dikkat çekildi.

Program öncesi Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde de incelemelerde bulunan Güldağ ve Munyar Başkan Koçak’tan detaylı bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.