halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

SPORCU ÖĞRENCİYE EV ZİYARETİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.04.2024 - 00:39, Güncelleme: 20.04.2024 - 00:39 128 kez okundu.
 

SPORCU ÖĞRENCİYE EV ZİYARETİ

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2023 “Ateşli Silahlar 25 Metre Spor Tabanca Kategorisi” Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2’ncisi Aleyna Su Karapınar’ı tebrik etmek için evine misafir oldu.

Öğrencilerin sporun her alanında aktif olarak görmek bizlere gurur veriyor, diyen Durmuş, bundan sonraki süreçte de öğrenciye başarılarının devamını diledi. Kendisini olimpiyatlarda da görmek istediğini ifade etti. Öğrencinin velilerine de desteklerinden dolayı teşekkür etti. Öğrenci İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ziyaretinin kendisini daha çok motive ettiğini ve daha sonraki yarışmalardan madalyalarla dönmek istediğini ifade etti. Ziyarette İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü İbrahim Yılmaz eşlik etti.
İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2023 “Ateşli Silahlar 25 Metre Spor Tabanca Kategorisi” Genç Kadınlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 2’ncisi Aleyna Su Karapınar’ı tebrik etmek için evine misafir oldu.

Öğrencilerin sporun her alanında aktif olarak görmek bizlere gurur veriyor, diyen Durmuş, bundan sonraki süreçte de öğrenciye başarılarının devamını diledi. Kendisini olimpiyatlarda da görmek istediğini ifade etti. Öğrencinin velilerine de desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Öğrenci İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un ziyaretinin kendisini daha çok motive ettiğini ve daha sonraki yarışmalardan madalyalarla dönmek istediğini ifade etti.
Ziyarette İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’a, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut ve İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü İbrahim Yılmaz eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.