halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN, AĞAÇLARA KIŞ BAKIMI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.10.2023 - 15:13, Güncelleme: 02.10.2023 - 15:13 2239+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNDEN, AĞAÇLARA KIŞ BAKIMI

Toroslar Belediyesi, kış mevsiminin yaklaşmasıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe genelindeki ağaçların bakım ve budama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak yürütülen budama çalışmalarıyla; ağaçlar, sağlıklı ve estetik bir görünüm kazanıyor. Yeni ağaç dikimlerinin yanı sıra mevcut ağaçların hastalıklara karşı direncinin arttırılması ve sağlıklı gelişmesi amacıyla mevsim şartlarına bağlı olarak budama çalışmaları yapan ekipler, özellikle yol kenarlarında elektrik tellerine değen, kurumuş ve kırılma tehlikesi olan ağaç dallarını da titizlikle budayarak temizliyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alan ekipler, dilekçeleri değerlendirerek budama işlemlerini yapıyor. Belediye ekipleri, Akbelen Mahallesi’ndeki ağaçların budama çalışmasını gerçekleştirdi. Mahalle sakinleri ise yapılan budama çalışmalarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.   BAŞKAN YILMAZ; “ÇEVREYE DUYARLI BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde yeşil dokuyu koruyarak, çevreye duyarlı bir anlayışla çalıştıklarını söyledi. Başkan Yılmaz; “Daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir Toroslar için çalışıyoruz. Ağaçların gelişimini güçlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız budama çalışmalarımızı her yıl titizlikle sürdürüyoruz. Yayaların yürümelerine engel olan, elektrik tellerine değen kurumuş ve devrilme tehlikesi olan ağaçlar da kontrollü bir şekilde ekiplerimiz tarafından budanıyor” dedi.
Toroslar Belediyesi, kış mevsiminin yaklaşmasıyla her yıl olduğu gibi bu yılda ilçe genelindeki ağaçların bakım ve budama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenli olarak yürütülen budama çalışmalarıyla; ağaçlar, sağlıklı ve estetik bir görünüm kazanıyor.

Yeni ağaç dikimlerinin yanı sıra mevcut ağaçların hastalıklara karşı direncinin arttırılması ve sağlıklı gelişmesi amacıyla mevsim şartlarına bağlı olarak budama çalışmaları yapan ekipler, özellikle yol kenarlarında elektrik tellerine değen, kurumuş ve kırılma tehlikesi olan ağaç dallarını da titizlikle budayarak temizliyor.

Vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alan ekipler, dilekçeleri değerlendirerek budama işlemlerini yapıyor. Belediye ekipleri, Akbelen Mahallesi’ndeki ağaçların budama çalışmasını gerçekleştirdi.

Mahalle sakinleri ise yapılan budama çalışmalarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a ve ekibine teşekkür etti.

 

BAŞKAN YILMAZ; “ÇEVREYE DUYARLI BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde yeşil dokuyu koruyarak, çevreye duyarlı bir anlayışla çalıştıklarını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Daha yaşanılabilir ve daha yeşil bir Toroslar için çalışıyoruz. Ağaçların gelişimini güçlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız budama çalışmalarımızı her yıl titizlikle sürdürüyoruz. Yayaların yürümelerine engel olan, elektrik tellerine değen kurumuş ve devrilme tehlikesi olan ağaçlar da kontrollü bir şekilde ekiplerimiz tarafından budanıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.