halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN, TARSUS BELEDİYESİNDE DÜZENLENEN ADAY TANITIM TOPLANTISI’NDA KONUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.01.2024 - 16:11, Güncelleme: 09.01.2024 - 16:11 1072+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI BABACAN, TARSUS BELEDİYESİNDE DÜZENLENEN ADAY TANITIM TOPLANTISI’NDA KONUŞTU

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 8 Ocak Pazartesi günü Tarsus’u ziyaret etti

Tarsus Belediyesinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, İl Başkanı Hamza Milli, Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım ve birçok teşkilat üyesi yer aldı. Toplantının açılışında konuşan Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, hemşehrilerini selamladı. Programda AK Parti’den DEVA Partisine geçen vatandaşlara da rozet takıldı. Konuşmasında bölge sorunlarına değinen Babacan vatandaşlara, “Hükûmete aklını başına al demek istiyorsanız en önemli fırsat” diye seslendi. “Tarsus, iktidarın yok saymasına kurban edilecek bir şehrimiz değil” “Tarsus, iktidarın görmezden gelmesine, yok saymasına kurban edilecek bir şehrimiz değil” diyen Babacan, “ Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin sayılı bölgelerinden ve İSO 500 sıralamasında yani Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının ilk 500’ünde 8 firmasıyla yer alan bir yer Tarsus. Ancak gelin görün ki, bu Organize Sanayi Bölgesinin otobanla bağlantı yolları tamamlanabilmiş değil.” dedi. “Yer tahsislerinin hiçbirinde tek çivi çakılmamış” Çukurova bölgesel havalimanı hakkında konuşan ve “Nedense bir türlü tamamlanamıyor” diyen Babacan, tamamlansa en büyük faydayı Tarsus’un göreceğini ifade etti. Babacan, “Çünkü Tarsus’a çok yakın bir havalimanı açılmış olacak ama yapılmıyor. Bir başka sorun… Tarsus Kazanlı Turizm bölgesi. 2009 yılında yani bundan tam 14 yıl önce, burada beş şirkete 11 yer tahsis edilmiş. Yer tahsislerinin hiçbirinde tek çivi çakılmamış. Mersin milletvekilimiz Mehmet Emin Ekmen Kültür Bakanına soruyor. ‘Niye’ diyor. Kültür Bakanı cevap veriyor: ‘Havalimanı bitirilemediği için’ diyor. Sanki hava limanının bitirilmesi bir başka hükûmetin bir başka iktidarın göreviymiş gibi.” şeklinde konuştu. “Bunlar kırmızı kartı çoktan hak etti” “Çiftçimiz esnafımız sabret sabret nereye kadar sabredecek?” diye seslenen Babacan, “Diyoruz ki eğer bu seçimlerde hükûmeti uyarmak istiyorsanız hükûmete aklını başına al demek istiyorsanız en önemli fırsat. Yani bu seçimler arkadaşlar hükûmete bir sarı kart gösterme fırsatı sarı kart. Pozantı’da ben sarı kart deyince bir emeklimiz kulağıma eğildi. Biraz ağırca bir ifadeyle ‘bunlar kırmızı kartı çoktan hak etti’ dedi.” ifadelerini kullandı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 8 Ocak Pazartesi günü Tarsus’u ziyaret etti

Tarsus Belediyesinde düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı’nda, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, İl Başkanı Hamza Milli, Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım ve birçok teşkilat üyesi yer aldı.

Toplantının açılışında konuşan Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, hemşehrilerini selamladı. Programda AK Parti’den DEVA Partisine geçen vatandaşlara da rozet takıldı.

Konuşmasında bölge sorunlarına değinen Babacan vatandaşlara, “Hükûmete aklını başına al demek istiyorsanız en önemli fırsat” diye seslendi.

“Tarsus, iktidarın yok saymasına kurban edilecek bir şehrimiz değil”

“Tarsus, iktidarın görmezden gelmesine, yok saymasına kurban edilecek bir şehrimiz değil” diyen Babacan, “ Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin sayılı bölgelerinden ve İSO 500 sıralamasında yani Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarının ilk 500’ünde 8 firmasıyla yer alan bir yer Tarsus. Ancak gelin görün ki, bu Organize Sanayi Bölgesinin otobanla bağlantı yolları tamamlanabilmiş değil.” dedi.

“Yer tahsislerinin hiçbirinde tek çivi çakılmamış”

Çukurova bölgesel havalimanı hakkında konuşan ve “Nedense bir türlü tamamlanamıyor” diyen Babacan, tamamlansa en büyük faydayı Tarsus’un göreceğini ifade etti.

Babacan, “Çünkü Tarsus’a çok yakın bir havalimanı açılmış olacak ama yapılmıyor. Bir başka sorun… Tarsus Kazanlı Turizm bölgesi. 2009 yılında yani bundan tam 14 yıl önce, burada beş şirkete 11 yer tahsis edilmiş. Yer tahsislerinin hiçbirinde tek çivi çakılmamış. Mersin milletvekilimiz Mehmet Emin Ekmen Kültür Bakanına soruyor. ‘Niye’ diyor. Kültür Bakanı cevap veriyor: ‘Havalimanı bitirilemediği için’ diyor. Sanki hava limanının bitirilmesi bir başka hükûmetin bir başka iktidarın göreviymiş gibi.” şeklinde konuştu.

“Bunlar kırmızı kartı çoktan hak etti”

“Çiftçimiz esnafımız sabret sabret nereye kadar sabredecek?” diye seslenen Babacan, “Diyoruz ki eğer bu seçimlerde hükûmeti uyarmak istiyorsanız hükûmete aklını başına al demek istiyorsanız en önemli fırsat. Yani bu seçimler arkadaşlar hükûmete bir sarı kart gösterme fırsatı sarı kart. Pozantı’da ben sarı kart deyince bir emeklimiz kulağıma eğildi. Biraz ağırca bir ifadeyle ‘bunlar kırmızı kartı çoktan hak etti’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.