halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AK PARTİLİ HASAN TÜZÜN’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.04.2024 - 11:05, Güncelleme: 08.04.2024 - 11:05 926 kez okundu.
 

AK PARTİLİ HASAN TÜZÜN’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMASI

AK Partili Hasan Tüzün, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Tüzün mesajında, Mersin ve Akdeniz ilçesi başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve bayramın birlik, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Tüzün, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde geçen bir ayın ardından, hepimiz için büyük bir sevinç ve müjde olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerde, Mersin ve Akdeniz ilçemiz başta olmak üzere, yeryüzündeki tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım." AK Partili Hasan Tüzün, mesajında bayramın önemine vurgu yaparak, "Bayramlar, farklılıklarımızın ötesinde, bir araya gelmemizi sağlayan, dostluk ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren müstesna zamanlardır. Umarım bu Ramazan Bayramı, tüm insanlık için birlik, barış ve huzur içinde geçer. Birbirimize olan sevgimizin ve saygımızın arttığı, kırgınlıkların sona erdiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın güçlendiği bir bayram olmasını dilerim," dedi. Hasan Tüzün, bayramın sosyal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Bu bayramı, çevremizdeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatma, onları sevindirme fırsatı olarak görelim. Unutmayalım ki, paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğu, hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Tüm Mersinlilere ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Bayramınız bereketli, kalbiniz huzurlu olsun," ifadelerini kullandı.
AK Partili Hasan Tüzün, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Tüzün mesajında, Mersin ve Akdeniz ilçesi başta olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı ve bayramın birlik, barış ve kardeşliğe vesile olmasını diledi.

Tüzün, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde geçen bir ayın ardından, hepimiz için büyük bir sevinç ve müjde olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel günlerde, Mersin ve Akdeniz ilçemiz başta olmak üzere, yeryüzündeki tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım."

AK Partili Hasan Tüzün, mesajında bayramın önemine vurgu yaparak, "Bayramlar, farklılıklarımızın ötesinde, bir araya gelmemizi sağlayan, dostluk ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren müstesna zamanlardır. Umarım bu Ramazan Bayramı, tüm insanlık için birlik, barış ve huzur içinde geçer. Birbirimize olan sevgimizin ve saygımızın arttığı, kırgınlıkların sona erdiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın güçlendiği bir bayram olmasını dilerim," dedi.

Hasan Tüzün, bayramın sosyal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu güçlendirmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Bu bayramı, çevremizdeki ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardım eli uzatma, onları sevindirme fırsatı olarak görelim. Unutmayalım ki, paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğu, hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Tüm Mersinlilere ve İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Bayramınız bereketli, kalbiniz huzurlu olsun," ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.