halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

PALAMUT’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.04.2024 - 12:21, Güncelleme: 08.04.2024 - 12:21 1127 kez okundu.
 

PALAMUT’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı. Palamut, mesajında bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini dileyerek, tüm halka sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini iletti.

Palamut mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan ayının manevi huzuru ve bereketiyle geçen günlerin ardından, hep birlikte Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu özel günlerin, toplumumuzda birlik ve beraberliği, sevgi ve saygıyı artırarak, tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını dilerim." Bayramların, insanları bir araya getiren, kırgınlıkları sonlandıran ve dostlukları pekiştiren özel zamanlar olduğunu vurgulayan Palamut, "Bayramlar, farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, ortak değerlerimiz etrafında birleştiğimiz, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz müstesna günlerdir. Akdeniz ilçemizde ve tüm ülkemizde, herkesin huzur ve güven içinde, sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum," dedi. CHP Akdeniz İlçe Başkanı, ayrıca, toplumsal dayanışmanın önemine değinerek, "Gelin, bu bayramı, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatma, yalnız ve kimsesizleri hatırlama fırsatı olarak değerlendirelim. Birlikte daha güçlüyüz ve birlikte daha mutluyuz. Ramazan Bayramı'nın, hepimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış ve esenlik getirmesini diliyorum," şeklinde konuştu. Palamut, mesajını şu sözlerle tamamladı: "CHP olarak, her zaman halkımızın yanında olmaya, ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Akdeniz halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun."              
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı. Palamut, mesajında bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini dileyerek, tüm halka sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini iletti.
Palamut mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan ayının manevi huzuru ve bereketiyle geçen günlerin ardından, hep birlikte Ramazan Bayramı’nı karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu özel günlerin, toplumumuzda birlik ve beraberliği, sevgi ve saygıyı artırarak, tüm insanlık için barış ve huzura vesile olmasını dilerim."

Bayramların, insanları bir araya getiren, kırgınlıkları sonlandıran ve dostlukları pekiştiren özel zamanlar olduğunu vurgulayan Palamut, "Bayramlar, farklılıklarımızı bir kenara bırakıp, ortak değerlerimiz etrafında birleştiğimiz, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdiğimiz müstesna günlerdir. Akdeniz ilçemizde ve tüm ülkemizde, herkesin huzur ve güven içinde, sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum," dedi.

CHP Akdeniz İlçe Başkanı, ayrıca, toplumsal dayanışmanın önemine değinerek, "Gelin, bu bayramı, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatma, yalnız ve kimsesizleri hatırlama fırsatı olarak değerlendirelim. Birlikte daha güçlüyüz ve birlikte daha mutluyuz. Ramazan Bayramı'nın, hepimize, ülkemize ve tüm dünyaya sağlık, barış ve esenlik getirmesini diliyorum," şeklinde konuştu.

Palamut, mesajını şu sözlerle tamamladı: " CHP olarak, her zaman halkımızın yanında olmaya, ülkemizin aydınlık geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Tüm Akdeniz halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun."
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.