halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ÖZ: “AKTİF YAŞAM MERKEZLERİ VE EMEKLİ LOKALLERİ KURACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 24.03.2024 - 11:56, Güncelleme: 24.03.2024 - 11:56 955+ kez okundu.
 

ÖZ: “AKTİF YAŞAM MERKEZLERİ VE EMEKLİ LOKALLERİ KURACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Sağlık kuruluşları ile koordinasyonu sağlayan, toplumun ve bireylerin sağlığını koruyan toplum sağlık merkezlerinin sayısını artıracağız. Yaşlılarımızı hem fiziken hem de sosyal yönden destekleyecek aktif yaşam merkezleri kuracağız. Ayrıca emeklilerimizin bir arada kaliteli zaman geçirebileceği emekli lokalleri oluşturacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışması kapsamında Çopurlu, Resul, Buluklu, Kaşlı, Düğdüören, Darısekisi, Soğucak, Bekiralanı mahallelerini ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay da eşlik etti. Ziyarette adaklar kesilerek karşılanan Öz, seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı, vatandaşlardan destek sözü aldı. “ŞEFKATLİ ELİMİZ HEP ÜZERİNİZDE OLACAK” Toroslar için birbirinden önemli 33 proje hazırladıklarını ve seçildikten sonra tüm projeleri hayata geçireceğini vurgulayan Öz, “Sağlık kuruluşları ile koordinasyonu sağlayan, toplumun ve bireylerin sağlığını koruyan toplum sağlık merkezlerinin sayısını artıracağız. Çünkü sağlık her şeyin başıdır. Toroslar’daki yaş almış saygıdeğer büyüklerimizin ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her daim yanı başında olacağız. Belediyemizin şefkatli elini hep onların üzerinde tutacağız. Onları evlerinde ziyaret ederek sağlık sorunlarına çözüm üreteceğiz ve bakımları konusunda yakınlarına destek olacağız” dedi. “SİZ KALACAK YER SORUNUNU DERT ETMEYİN! BİZ ÇÖZERİZ” Toroslar’a hasta yakınlarının konaklayacağı Konuk Evi kuracaklarını belirten Dr. Ali Öz, “İlçemizde bulunan Şehir Hastanesi’nde her gün binlerce vatandaşımız tedavi görmektedir. Hasta yakınlarının en önemli sorunlarından biri geçici konaklama yeri bulamamalarıdır. Vatandaş artık kalacak sorununu dert etmeyecek. Çünkü onu da çözeceğiz. Belediye eliyle hastane çevresinde, hasta yakınlarının konaklayacağı Konuk Evi’ni ilçemize kazandıracağız. Tam donanımlı olacak olan Konuk Evi’nde konaklayacak vatandaşlarımız kendilerini evlerinde gibi hissedecekler” diye konuştu. “AKTİF YAŞAM MERKEZLERİ VE EMEKLİ LOKALLERİ KURACAĞIZ” Toroslar’da birçok yenilikçi projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Yaşlılarımızı hem fiziken hem de sosyal yönden destekleyecek aktif yaşam merkezleri kuracağız. İçerisinde tıbbi destek birimleri olan, spor, sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabildiği, yüksek standartlı bir yaşam ve bakım merkezini ilçemize kazandıracağız. Ayrıca emeklilerimizin bir arada kaliteli zaman geçirebileceği emekli lokalleri oluşturacağız. Bu sayede mutlu ikinci baharlar Toroslar’da yaşanacak” şeklinde konuştu.
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Sağlık kuruluşları ile koordinasyonu sağlayan, toplumun ve bireylerin sağlığını koruyan toplum sağlık merkezlerinin sayısını artıracağız. Yaşlılarımızı hem fiziken hem de sosyal yönden destekleyecek aktif yaşam merkezleri kuracağız. Ayrıca emeklilerimizin bir arada kaliteli zaman geçirebileceği emekli lokalleri oluşturacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, seçim çalışması kapsamında Çopurlu, Resul, Buluklu, Kaşlı, Düğdüören, Darısekisi, Soğucak, Bekiralanı mahallelerini ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay da eşlik etti. Ziyarette adaklar kesilerek karşılanan Öz, seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri anlattı, vatandaşlardan destek sözü aldı.

“ŞEFKATLİ ELİMİZ HEP ÜZERİNİZDE OLACAK”

Toroslar için birbirinden önemli 33 proje hazırladıklarını ve seçildikten sonra tüm projeleri hayata geçireceğini vurgulayan Öz, “Sağlık kuruluşları ile koordinasyonu sağlayan, toplumun ve bireylerin sağlığını koruyan toplum sağlık merkezlerinin sayısını artıracağız. Çünkü sağlık her şeyin başıdır. Toroslar’daki yaş almış saygıdeğer büyüklerimizin ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her daim yanı başında olacağız. Belediyemizin şefkatli elini hep onların üzerinde tutacağız. Onları evlerinde ziyaret ederek sağlık sorunlarına çözüm üreteceğiz ve bakımları konusunda yakınlarına destek olacağız” dedi.

“SİZ KALACAK YER SORUNUNU DERT ETMEYİN! BİZ ÇÖZERİZ”

Toroslar’a hasta yakınlarının konaklayacağı Konuk Evi kuracaklarını belirten Dr. Ali Öz, “İlçemizde bulunan Şehir Hastanesi’nde her gün binlerce vatandaşımız tedavi görmektedir. Hasta yakınlarının en önemli sorunlarından biri geçici konaklama yeri bulamamalarıdır. Vatandaş artık kalacak sorununu dert etmeyecek. Çünkü onu da çözeceğiz. Belediye eliyle hastane çevresinde, hasta yakınlarının konaklayacağı Konuk Evi’ni ilçemize kazandıracağız. Tam donanımlı olacak olan Konuk Evi’nde konaklayacak vatandaşlarımız kendilerini evlerinde gibi hissedecekler” diye konuştu.

“AKTİF YAŞAM MERKEZLERİ VE EMEKLİ LOKALLERİ KURACAĞIZ”

Toroslar’da birçok yenilikçi projeleri hayata geçireceklerinin altını çizen Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Yaşlılarımızı hem fiziken hem de sosyal yönden destekleyecek aktif yaşam merkezleri kuracağız. İçerisinde tıbbi destek birimleri olan, spor, sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabildiği, yüksek standartlı bir yaşam ve bakım merkezini ilçemize kazandıracağız. Ayrıca emeklilerimizin bir arada kaliteli zaman geçirebileceği emekli lokalleri oluşturacağız. Bu sayede mutlu ikinci baharlar Toroslar’da yaşanacak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.