halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

“MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ, DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA MOTİVASYON TURNELERİNE DEVAM EDİYOR”

Sanat (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.11.2023 - 12:29, Güncelleme: 23.11.2023 - 12:29 7270+ kez okundu.
 

“MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ, DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARA MOTİVASYON TURNELERİNE DEVAM EDİYOR”

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü doğal afetlerde toplumun moral ve motivasyonunu korumak ve yükseltmek için sanatın iyileştiren gücünü toplumla buluşturuyor.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk’ün bizzat ilgilendiği ve sıklıkla ziyaret ettiği deprem bölgesindeki vatandaşlar ve özellikle çocuklar için moral turneleri devam edecek. Tan Sağtürk; “ Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü olarak, deprem ve afet dönemlerinde toplumsal dayanışma çok önemli ve bu dayanışmanın sanatın iyileştiren gücüyle yapılmasını çok önemsiyoruz. Sanatın, duygu ve düşüncelerimizi ifade etmenin yanı sıra ruhsal iyileşmeye de katkıda bulunan bir araç olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, deprem ve afet bölgelerinde "Şekeronya" gibi çocuk müzikalleriyle, gezici sahnelerimiz aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle, çocuklarımıza ve toplumumuza bir nebze olsun moral katkıda bulunmayı hedefliyoruz,.” dedi. Mersin Devlet Opera ve Balesi 6 Şubat depreminden etkilenen bölgede yer alan Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır, Gaziantep, Elazığ, Malatya, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay’da gerçekleştirilen etkinliklerle bölgedeki çocukların yaralarını sarmak, onlara moral vermek ve yüzlerini güldürmek amacıyla gezici kamyon sahnelerinde "Şekeronya" çocuk müzikalini sergilemişti. Hatay’da 25 ve 26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek turnede depremden etkilenen çocuklara moral ve motivasyon sağlanması hedefleniyor. Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin Hatay turnesi kapsamında, "Şekeronya" adlı çocuk müzikali 25 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’de İSO (İstanbul Sanayi Odası) Konteyner Kent’te, aynı gün saat 15.00’te Savunma Sanayii Konteyner Kent’te ve 26 Kasım Pazar günü ise saat 12.00’de Katar 2 Konteyner Kent’te depremden etkilenen çocuklarla buluşacak.
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü doğal afetlerde toplumun moral ve motivasyonunu korumak ve yükseltmek için sanatın iyileştiren gücünü toplumla buluşturuyor.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk’ün bizzat ilgilendiği ve sıklıkla ziyaret ettiği deprem bölgesindeki vatandaşlar ve özellikle çocuklar için moral turneleri devam edecek.

Tan Sağtürk; “ Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü olarak, deprem ve afet dönemlerinde toplumsal dayanışma çok önemli ve bu dayanışmanın sanatın iyileştiren gücüyle yapılmasını çok önemsiyoruz. Sanatın, duygu ve düşüncelerimizi ifade etmenin yanı sıra ruhsal iyileşmeye de katkıda bulunan bir araç olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle, deprem ve afet bölgelerinde "Şekeronya" gibi çocuk müzikalleriyle, gezici sahnelerimiz aracılığıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle, çocuklarımıza ve toplumumuza bir nebze olsun moral katkıda bulunmayı hedefliyoruz,.” dedi.

Mersin Devlet Opera ve Balesi 6 Şubat depreminden etkilenen bölgede yer alan Kahramanmaraş, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır, Gaziantep, Elazığ, Malatya, Şanlıurfa, Kilis ve Hatay’da gerçekleştirilen etkinliklerle bölgedeki çocukların yaralarını sarmak, onlara moral vermek ve yüzlerini güldürmek amacıyla gezici kamyon sahnelerinde "Şekeronya" çocuk müzikalini sergilemişti.

Hatay’da 25 ve 26 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek turnede depremden etkilenen çocuklara moral ve motivasyon sağlanması hedefleniyor.

Mersin Devlet Opera ve Balesi’nin Hatay turnesi kapsamında, "Şekeronya" adlı çocuk müzikali 25 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’de İSO (İstanbul Sanayi Odası) Konteyner Kent’te, aynı gün saat 15.00’te Savunma Sanayii Konteyner Kent’te ve 26 Kasım Pazar günü ise saat 12.00’de Katar 2 Konteyner Kent’te depremden etkilenen çocuklarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.