halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AVRUPA’NIN EN İYİ LUXURY THERMAL HOTEL SPA’SI MERSİN’DE

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.11.2023 - 18:55, Güncelleme: 02.11.2023 - 18:55 1263+ kez okundu.
 

AVRUPA’NIN EN İYİ LUXURY THERMAL HOTEL SPA’SI MERSİN’DE

Mersin İçmeler mevkiinde ‘Luxury Thermal’ konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, World Luxury Spa Awards 2023’te 3 farklı kategoride ödülün sahibi oldu.

Dünya'da turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan ve hizmet kalitesi kapsamında dünyanın en iyi otellerinin değerlendirildiği, "World Luxury Hotel Awards" ödüllerinde 2023 yılının dünya çapındaki ‘En Lüks Spa’ları belli oldu. Türkiye’nin ilk ve tek ‘lifestyle thermal’ oteli olma özelliği taşıyan BN Hotel Thermal & Wellness, sunduğu hizmetlerle, otel misafirlerinin ve turizm sektörü profesyonellerinin oylarıyla belirlenen, 2023 World Luxury SPA Awards’da 3 farklı kategoride ödüle layık görüldü. Luxury Thermal Hotel Spa, Best Interior Design ve Luxury Mineral Spring Spa kategorilerinde üç ayrı ödül almaya hak kazanan otel, Avrupa’nın En iyi Luxury Thermal Hotel Spa’sı seçildi. Yunanistan'ın Atina’da şehrinde World Luxury Spa Awards tarafından düzenlenen ödül töreninde ödülleri BN Hotel Thermal & Wellness adına Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kurt aldı. 35 farklı termal havuz Geçtiğimiz aylarda turizm sektörünün en önemli ödüllerinden QM Tourism Awards’tan Türkiye’nin en iyi QM SPA & Wellness Luxury ödülünün, TripAdvisor'dan ise Travelers Choise 2023' ödülün sahibi olan tesiste 11.500 m2 alana kurulu Türkiye’nin en donanımlı SPA’sında, tam 35 farklı termal havuz yer alıyor. Karma, kadın ve erkek olmak üzere 3 farklı alanda hizmet veren SPA’da termal jakuziler, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, kese ve köpük masajı, sauna, buhar odası, kişiye özel masajlar, cilt bakımları, tuz odası, kar çeşmesi, macera duşu, şok duş yer alan özel hizmetler arasında. Kendi içlerinde termal havuz, jakuzi, sauna ve dinlenme alanları olan VIP SPA’da aileler sadece kendilerine özel deneyimler yaşıyorlar. İçme kürü olarak kullanılan ve sayısız rahatsızlığa şifa olan termal suyu ile Türkiye’de ayrıcalıklı oteller arasında yer alan BN Hotel Thermal & Wellness’ın havuzlarında termal su, 38 ile 41 derece arasında farklı sıcaklık değerlere sahip. Tesis, 9 farklı oda kategorisinde 249 oda, 3 villa, 644 yatak kapasitesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifli konaklama sağlıyor.
Mersin İçmeler mevkiinde ‘Luxury Thermal’ konseptiyle hizmet veren BN Hotel Thermal & Wellness, World Luxury Spa Awards 2023’te 3 farklı kategoride ödülün sahibi oldu.

Dünya'da turizm sektörünün en prestijli ödüllerinden olan ve hizmet kalitesi kapsamında dünyanın en iyi otellerinin değerlendirildiği, "World Luxury Hotel Awards" ödüllerinde 2023 yılının dünya çapındaki ‘En Lüks Spa’ları belli oldu.

Türkiye’nin ilk ve tek ‘lifestyle thermal’ oteli olma özelliği taşıyan BN Hotel Thermal & Wellness, sunduğu hizmetlerle, otel misafirlerinin ve turizm sektörü profesyonellerinin oylarıyla belirlenen, 2023 World Luxury SPA Awards’da 3 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Luxury Thermal Hotel Spa, Best Interior Design ve Luxury Mineral Spring Spa kategorilerinde üç ayrı ödül almaya hak kazanan otel, Avrupa’nın En iyi Luxury Thermal Hotel Spa’sı seçildi. Yunanistan'ın Atina’da şehrinde World Luxury Spa Awards tarafından düzenlenen ödül töreninde ödülleri BN Hotel Thermal & Wellness adına Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kurt aldı.

35 farklı termal havuz

Geçtiğimiz aylarda turizm sektörünün en önemli ödüllerinden QM Tourism Awards’tan Türkiye’nin en iyi QM SPA & Wellness Luxury ödülünün, TripAdvisor'dan ise Travelers Choise 2023' ödülün sahibi olan tesiste 11.500 m2 alana kurulu Türkiye’nin en donanımlı SPA’sında, tam 35 farklı termal havuz yer alıyor. Karma, kadın ve erkek olmak üzere 3 farklı alanda hizmet veren SPA’da termal jakuziler, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, kese ve köpük masajı, sauna, buhar odası, kişiye özel masajlar, cilt bakımları, tuz odası, kar çeşmesi, macera duşu, şok duş yer alan özel hizmetler arasında. Kendi içlerinde termal havuz, jakuzi, sauna ve dinlenme alanları olan VIP SPA’da aileler sadece kendilerine özel deneyimler yaşıyorlar. İçme kürü olarak kullanılan ve sayısız rahatsızlığa şifa olan termal suyu ile Türkiye’de ayrıcalıklı oteller arasında yer alan BN Hotel Thermal & Wellness’ın havuzlarında termal su, 38 ile 41 derece arasında farklı sıcaklık değerlere sahip. Tesis, 9 farklı oda kategorisinde 249 oda, 3 villa, 644 yatak kapasitesi ile farklı ihtiyaçlara yönelik alternatifli konaklama sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.