halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.11.2023 - 16:31, Güncelleme: 06.11.2023 - 16:31 1835+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, esnaf ziyaretini Toroslar Küçük Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.

Esnafı işyerlerinde tek tek ziyaret ederek, sohbet eden Başkan Yılmaz’a; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay ve ilçe yöneticileri ile Toroslar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hasan Koç da eşlik etti. Ziyaret sırasında esnafa bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yılmaz; “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir” dedi. Başkan Yılmaz; “Esnaf ve sanatkarımız ekonominin belkemiğidir. Esnaflarımızın bize ilettiği talep ve sıkıntıları ortak akıl ile çözmenin gayreti içerisindeyiz. En büyük arzumuz, esnafımızın mutlu, huzurlu ve güven içerisinde iş yerlerini açmasıdır. Üretim ve istihdamla kentimizi kalkındıran tüm esnaf ve sanatkarımıza teşekkür ederiz. Her alanda gelişen ve kalkınan bir Toroslar’ı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı. Toroslar Küçük Sanayi Sitesi esnafı da Başkan Yılmaz’a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, esnaf ziyaretini Toroslar Küçük Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.

Esnafı işyerlerinde tek tek ziyaret ederek, sohbet eden Başkan Yılmaz’a; MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Yunus Emre Tugay ve ilçe yöneticileri ile Toroslar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hasan Koç da eşlik etti.

Ziyaret sırasında esnafa bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yılmaz; “Bizim en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir” dedi.

Başkan Yılmaz; “Esnaf ve sanatkarımız ekonominin belkemiğidir. Esnaflarımızın bize ilettiği talep ve sıkıntıları ortak akıl ile çözmenin gayreti içerisindeyiz. En büyük arzumuz, esnafımızın mutlu, huzurlu ve güven içerisinde iş yerlerini açmasıdır. Üretim ve istihdamla kentimizi kalkındıran tüm esnaf ve sanatkarımıza teşekkür ederiz. Her alanda gelişen ve kalkınan bir Toroslar’ı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Toroslar Küçük Sanayi Sitesi esnafı da Başkan Yılmaz’a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.