halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EYLEM HAZIRLIĞI YAPAN DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ YAKALANDI

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.01.2024 - 12:37, Güncelleme: 20.01.2024 - 12:37 5896+ kez okundu.
 

EYLEM HAZIRLIĞI YAPAN DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜ YAKALANDI

DEAŞ Terör örgütünün faaliyetlerinin tespiti, deşifresi ve engellenmesine yönelik Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Şube müdürlüğünün koordineli yürütüğü çalışmalar kapsamında;

Suriye/Halep/Münbiç/Kobane kentlerinde DEAŞ içerisinde istihbarat elemanı olarak faaliyet yürüttüğü, ülkemize kaçak yollarla geldiği ve misilleme amacıyla eylem yapabileceği yönünde bilgiler bulunan yabancı uyruklu (B.A.) isimli şahıs Anamur'da ekipmerimizce müşterek operasyonla yakalanmış, şüpheli şahıs, tamamlanan işlemleri sonrasında  Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak sevk edilmiş,Adli Makamlarca yapılan işlemleri sonrasında tutuklanmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.
DEAŞ Terör örgütünün faaliyetlerinin tespiti, deşifresi ve engellenmesine yönelik Terörle Mücadele Şube ve İstihbarat Şube müdürlüğünün koordineli yürütüğü çalışmalar kapsamında;

Suriye/Halep/Münbiç/Kobane kentlerinde DEAŞ içerisinde istihbarat elemanı olarak faaliyet yürüttüğü, ülkemize kaçak yollarla geldiği ve misilleme amacıyla eylem yapabileceği yönünde bilgiler bulunan yabancı uyruklu (B.A.) isimli şahıs Anamur'da ekipmerimizce müşterek operasyonla yakalanmış, şüpheli şahıs, tamamlanan işlemleri sonrasında  Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak sevk edilmiş,Adli Makamlarca yapılan işlemleri sonrasında tutuklanmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.